Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra optimus 2 hakkında bilgiye ihtiyacım var. Yurt dışından alabilir miyim?

Eymen Paşa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Hayırlı akşamlar herkese.gruba yeni katıldım.
kas hastasıyım çok şükür destekle olsun yürüyorum kendi işlerimin çoğunu kendim halledebiliyorum.evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var birde beni herşeyimde kabul eden güzel eşim.ondan Allah razı olsun.kısaca kendimden bahsetmek istedim önce ama biraz uzun oldu galiba.ben bilgisi olan arkadaşlara bir konuda danışacaktım.Sorum şu:
Almanya'dan nasipse bir akülü sandalye getirteceğim.kafamda meyra optimus 2 var.burda bide şunu soracağım, kilom 120-130 civarı.bunların kademeli olarak 2-3 hız versiyonlu olanları varmış.sizce neye göre hareket etmeliyim? Birde Almanya'da Türkiye'ye kargo işi yapan bir tanıdık var.onlarla getirtsem bir sıkıntı olur mu? Böyle getirten arkadaşlar var mı? Veya nasıl getirtmeliyim?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.Allah herkesin şifasını versin.

valla hocam ben kullanıyorum optimus 2 ben hayatımda böyle bir tekerlekli sandalye görmedim. Buna tekerlekli sandalye demek zaten yanlış bu bildiğin araç al çok memnun kalırsın güç bakımından serilik bakımından hele heleki meyranın sağlamlığı ve dayanıklılığı zaten tartışılmaz bir konu 120 kiloyum demişsiniz bende o civarlardayım aracın taşıma kapasitesi 150 kg çok güçlü bir araç arabayı bağlayın çeker öyle diyeyim abartmıyorum

Çok teşekkür ederim.peki sendeki kaç kilometre hız yapıyor? Yada kaç kilometre hız yapanı tavsiye edersin?alırken neye dikkat etmeliyim

Hocam hız konusu tamamen kişinin kendine kalmış birşey ben aktif olduğum için 15 km olan aracı tercih ettim 15 km olmasına rağmen araçta savrulma denge kaybı vs 0 alırken dikkat edeceğin aküleridir yada motoruna baktır oynanmışmı oynanmamışmı türkiyede bu araçlardan sayılı kişilerde var aldığın zaman herkese elletme türkiyede bu işleri yapan gerçekten anlayan toplasan 3 kişi var onlara gönül rahatlıyla teslim edebilirsin. Aracın lastikleri büyük olması kaldırımlardan bile çıkmana imkan sağlıyor okadar diyim sana çok sağlam bir araç aküsüne dikkat et iyi bir aküsü olsun

Üstadım ben ikinci el getirteceğim nasip olursa.neye dikkat etmeliyim böyle olursa? Neye göre almalıyım ikinci el olanı? Birde sen ne zaman aldın kaç kilometre yol gidiyorsun? Şuan Almanya’da 2010 model 6 km hız olanı 1000-1500 Euro arası.yol gösterirsen bu konuda sevinirim

Arkadaşlar bu tür arabaları belediye veya büyükşehir gibi kurumlar tarafından bir kişiye özel tahsis edilebilme şansı var mıdır acaba?

Üst Alt