Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra Optimus açma kapama sorunu..?

byhector

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba yurtdişindakı akrabalarımın sayesınde meyra optımus 1 elim de oldu garip bi sorun farkettım arac actımda belli sure sonra ben kapatımda geri acamadım öndekı yukarlak kontak çıkarıp taktımda on duüğmesıne basdım da arac acılıyor kontak çıkarıp takmasam acamıyorum ne yapmam gerek edirne de bu işi yapan varmi....

Hocam bilmeyen birisine asla cihazı kurcalatmayın sonra tamamen bozuyorlar tecrübeyle sabit..:)
Ankara da hakerman'ın teknik servisinde çalışmış sonrasında oradan ayrılmış Hüseyin bey var isterseniz onu arayıp görüşün telini isterseniz verebilirim..?

Selam.. bendede meyra optimus 1 var ve joystiğini sertliğinden dolayı kullanamıyorum. bahsettiğiniz hüseyin bey acaba bana yardımcı olabilir mi?

Hocam Hüseyin ben Ankara'da yanlız..

sorunu çözebilirse problem değil ankarada olması.. kendisiyle görüşme ihtimalim var mı?

Üst Alt