Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra Optimus akülü sandalyemin şarj cihazı sorunu..?

gerald22

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Meyra Optimus marka akülü sandalyemin akü şarj cihazı aşırı ısınma yapıyor ve şarj etmemeye başladı. Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum acil olarak. teşekkürler..

Uzaktan bir şey söylemek çok zor, bakılması lazım..
Genelde şarj cihazlarındaki arızalar pek tamir edilmez, çünkü tamir masrafı yenisinden fazla tutar, ama basit bir problem ise belki hallolabilir..
Mümkünse bulunduğunuz şehirde güvendiğiniz bir yere gösterin, yoksa kargo ile bize gönderin, bakılsın.

elektronik mühendisi bir usta buldum ve ona teslim ettim şarj cihazımı. hallediceğini söyledi bakalım bekliyorum. ilginiz için tşk ederim...

arkadaşım cihazın içindeki fan'ın bağlı olduğu dewredekı soketı kontrol et. soket tırnağı çok cabuk çıkabılıyor. eger cıhaz sarsıntıya uğradıysa arıza bu olabılır. ama yapamazsan bana ulaş b konuda telefondan bılgı werır arızanı çözer mağduriyetini gideririz inşallah. 0541 527 24 24

Üst Alt