Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra Optimus marka tekerlekli sandalye kullananlar, bana bilgi verir misiniz?

ismailtunc

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
meyra optimus 2 yi bana en iyi kim anlatır ? elbette kullananlar :eek: yardımcı olursanız çok sevinirim..

643_kucuk.jpg

Meyra Optimus 2 2.322 Akülü Sandalye| Meyra | Akülü Tekerlekli Sandalye

ne öğrenmek istiyorsun acabilirsen biraz yardımcı olmaya calışayım sana

ilginiz için teşekkürler, ben şuan optimus 1 kullanıyorum, yakın zamanda kaza yaptım ve aracımın performansı düştü bu yüzden maddi imkanlarımı zorlayarak hızı arttırılmış (15 km) optimus 2 alıcam merak ettiğim performans ve gücü nasıl ?

meyranın gücsüz arabası yok zaten hepsi cok güçlü ama hız derseniz 6 km 12 km ve 15 km hız secenekleri sunuyor 15 km hız yapan nbir araba almak istersen ona göre beyin ona göre motor icin fiyat farkı var otomobil misali mesela otamadik ayaklık istersen ekletiyorsun 3 değişik koltuk seceneği 2 değişik renk seceneği lastik rengi seçeneği boyunluk emniyet kemeri bunlar isteğe baklı ekletikce fiyat artar ben memnunum arabadan sıkıntı yok

meyra
Avantage 2 kullanıyorum. 5 bin tl ye aldık, Hakermandan. Tam 2 yıl oldu. Hiç arıza yapmadı. HİÇ...

Üst Alt