Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra optimus model akülü aracımı Ankara da nerede tamir ettirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhancan

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
!!!Site Yöneticisinin Notu!!!:
Bu başlıkta mesaj yazan "erhancan", "optimus" ve "bizimteknikservis" kullanıcı adlı üyelerin üçü de aynı IP ile bağlanmaktadır.
Bir başka deyişle sanki birbirlerini tanımıyormuş gibi mesajlar yazarak kendi firmaları ile ilgili olarak gizli reklam yapmak amacı gütmektedirler.
Bu nedenle bu kişiler siteden süresiz olarak yasaklanmıştır ve bundan sonra adı geçen firmaya dair hiç bir bilginin bu sitede yer almasına izin verilmeyecektir.

erhan bey bende optimus model kullanıyorum genelde bu hata kodunu veriyor arızada Ankarada eski meyracı ali doğan abi var sanırım reklam olarak algılanmaz yardımcı olabilmek adına yazıyorum barışmedikal,var konuşmanı tavsiye ederim.

Evet benim de alış verişim Ali bey le oldu. memnun kaldım.

Arkadaşlar takdir edilmek çok güzel ilginize teşekkür ederim ben sizlerin sayesinde ve sizlere yardımcı olmak için buradayım her zamanda elimden geleni yapmaya hazırım.
Erhancan kardeşim sorunun basit ve maliyeti düşük iletişime geçerseniz seve seve yardımcı olurum.
Saygılar sunarım.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
sitelerini inceledim.Yarin görüşme yapacağım bu firma ile sonuçlarınıda sizlerle paylaşacağım.

Bu başlıkta mesaj yazan "erhancan", "optimus" ve "bizimteknikservis" kullanıcı adlı üyelerin üçü de aynı IP ile bağlanmaktadır. Bir başka deyişle sanki birbirlerini tanımıyormuş gibi mesajlar yazarak kendi firmaları ile ilgili olarak gizli reklam yapmak amacı gütmektedirler.
Bu nedenle bu kişiler siteden süresiz olarak yasaklanmış ve bundan sonra adı geçen firmaya dair hiç bir bilgi bu sitede yer alamayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt