Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra-ortopedia marka araçların Ankara'daki yetkili teknik servisi..?

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
arkadaşla meyra-ortopedia marka araçların ankara'da yetkili servisi falan yokmu?

arkadaşlar ankarada meyra-ortapedia nın hakermandan başka servisi yokmu.

babacım satışı varda servisi yok herşey satana kadar bana 3500 e bir meyra x1 sattılar istediğim parçalar yoktu aparatları eksikti gödereceklerini söylediler
yaklaşık 3 senedir hala gönderecekler adamların ayağına gittim bağırdım çağırdım adam bana bu sefer de dediki aracı kullanmışsınız yenileyemeyiz tekerleri falan dedi yada ücret alırız dediler mecburen ok dedim bu seferde parçanın almanyadan gelmesi 1 ay sürer dediler fiyat olarakta 2 lastiğe 190 ar euro dan 380 euro istediler gerisini sen hesap et servisi falan yok anlıyacağın bir dahada meyra alma abicim ben öyle yapıcam sıkıntı yaşamak istemiosan sende değiştir saygılar....

bu meyra t.sandalyeleri neymiş be.allahtan bana meyra t.sandalye hediye geldi.gerçekten de çok kullanışlı bu arada

meyra-ortapedia nın türkiye temsilciliği kapatıldımı?

arkadaşlar meyra-ortapedia türkiye yetkilisi hakermandı bazı arkadaşlar türkiye temsilciliğinin kapatıldığını söylüyor bu konuda bilgisi olan varmı..

Üst Alt