benzer bir ilanda ben yapmıştım. hatta halen devam ediyor sahibinden.com da. akülü sandalye kullanan özellikle kolları sağlıklı olanlar ve de tekerlekli sandalye kullananlara bir kaç hatırlatma da bulunmak isterim. eğer yaşadığınız yer düz bir yer ise, ve günlük rutininiz 5-10 km lik bir yarıçapta tamamlanıyorsa kaçırmayın. ne akülü sandalye ile ne de tekerlekli sandalye ile kıyaslanamaz el bisikleti deneyimi. akülü araçla kıyaslanamaz çünkü akülü araç demek zamana yayılmış intihar demektir. başka çaren yoktur o zaman başka. tekerlekli sandalye ile kıyazlanamaz çünkü tek. sand. ile menzilin en fazla 5 km dir. sonrasında aşırı zorlar seni. üstelik el bisikletinde yakaladığın seriliği ve daha az yoruculuğu tek. san. bulamazsın. abartmıyorum heleki işin gücün yoksa günlük 20 km yi rahatlıkla sürersin, bir güne yayarsan günlük 30-40 km bisiklet sürmen işten bile değil. 6 ay (bahar+yaz) günlük kullanım herhangi bir spor salonunda yaptığın spordan çok daha fazla olumlu etki yapacaktır sağlığına. gösterişini fiyakasını söylemiyorum bile. onlarca insan yolumu çevirip soruyorlardı nedir bu nereden geldi diye. fiyat biraz yüksek değer mi son kuruşuna kadar. el bisikletine tam destek hep destek...