Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra sprint model akülü sandalyemi uygun fiyata tamir ettirmek istiyorum..?

ozdenu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
MEyra sprint model akülü sandalyem vardı .ama daha 2 yıl olmasına ragmen neyazıkki arızalandı teknik servis 1300 euro fiyat soledi ve beynin yandıgını soledi.
Problemi hareket kolunu ileri hareket ettirdigimde ileri hareket etmemesiydi
Daha önceki akü bitmesi ve dier problemleri ufak butceli problemlerdi, ama 1300 euro çok geldi bana.
daha uygun fiyata teknik servis bulabilecegim bi yer biliyormusunuz

ve ssk akülü araba maddesini okudum eger yanlis anlamadıysam 1700ytl ye kadar ssk ödüyor
arac 1700 ytl ye kaar olan bi aracmı olacak yoksa üstünü benim tamamlayıp alabilme imkanım var mı? 1700 ytlye kadar sa hangi ürünleri ssk izin veriyor listesine ulasabilecegim biyer var mı?

Bakım için uygun firma bilemiyorum.

SSK 1700 lira ödüyor. Medikalciler senin istediğin şekilde ayarlama yapıyorlar... Yani bir yandan sana ssk'nın istediği faturayı kesiyolar, diğer yandan sana o ürün yerine istediğin başka bir ürünü veriyorlar. Yeter ki sen paradan haber ver :) SSK herhangi bir marka dayatmıyor...

öncelikle tamir secenegi ustunde duruyom tamir edebilirsem uygun fiyata çok ii olur buyuzden yardım edebilecek arkadaslar varsa sevinirim

Baslık ismini duzelttiginiz için teşekkur ederim

slm

arkadaş akülü araba maddesi nerde yazar.banada belirtrmsn.bağkurluyada yardım varmı?.kolay gelsin.benim meyranında motor kayş koptu.400 ytl.ye yaparık diyor.kırkkaledeym.konyaya kargo masrafı hariç.
daha öncede elektronk beyininde arıza vardı yapıldı 500 ytl.ye yaptırdm.
Allah enönemli ihtiyaç olan bu akülü araç sahiplerine kolaylk versin.
devlet buna el uzatta çokiyi olur.

dostum öncelikle joystiğe bakmam gerekiyor. şu ana kadar yapılamadan bizden çıkan çok nadir joystik oldu umarım yardımcı olurum. 02163717670 / 05426604680 mafamed medikal

erdal71 arkadaşım konyayla falan uğraşma ankarada istanbuldan getirenler var 30-40ytl falan istiyosan kayışın üstündeki numarası önebide eski kayışı gösterebilirsen aynısını bulurlar benimde başımı gelmişti

DYNAMİC Eletronik İstanbul Avcılarda arayın telefonla görüşün sorununuz neyse yardım alabilirsiniz ayrıca aracı göstermek isterseniz her hangi bi ücret almıyor size fiyat bildiriyor arızayı söylüyor isterseniz yaptırıyorsunuz bunun için para alınmıyo bence bi fiyat alın çok makul yapıyor tamir işlerini ayrıca garantili iş yapıyor
TEL numaraları :0505 3661550 ve 05394106888

Re: akülü araç

Dynamic Elektronik arakadaşım aracının tamiri mümkün degil diye bişey yok gerekirse yeni beyin takılır ama tamiri yapılamayacak arac sadece parcası bulunamayandır getir bakayım istersen ücret almıyorum sana sorunu söylerim fiyat veririm olmadı daha benim kendi imalatım olan yerli beyin var onu takarız bi şekilde problemini cözeriz. iyi günler

selam kardeşim ankarada akülü engelli aracı tamiratlarını yapıyoruz,marka fark etmez,yedek parça temin ediyoruz sipariş üzerine yenisini istediginiz modeli iki yıl garantili üretiyoruz
www.lotusmedikal.com 0312 3940240--05372035872

kumandası hakkında bişe diyemicem ama onların sürekli aküde kalması gerektiğni biliyorum

meyra tamirr

sayın ozdenu aracınızın problemi ve maliyeti ile ilgili burdan bişey söylemek zor aracı görüp arızanın tesbitini yapıp akabinde maliyeti konusunda bilgi verebilirim meliyeti bütcenizi aşarsa ve yaptırmaktan vaz geçerseniz aracınızı tekrar size sizin istediğiniz yollardan yada kargo ile gönderiyoruz bunun için herhangibi bir ücret taleb etmiyoruz sadece bakım yada onarımların gercekleşmesi durumunda ücretlendiriyoruz...
Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
Probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...

senol2934@hotmail.com
Tel&Fax : 216 396 30 30
GSM : 537 467 77 58
Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1
Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL

NOT:Tamiri yapılan sistem 1 (bir) yıl garanti kapsamına girmektedir.

Son yürürlüğe giren SUT yani Sağlık Uygulama Tebliğini internetten indirip okursanız, SGKnın kendi verdiği cihazların bütün onarımlarını ücretsiz olarak yapmak ya da yaptırmak zorunda olduğunu görürsünüz.
Eğer bu sandalyeyi size SGK vermişse elinizde bunla ilgili bir belge olmalı. Belgeyi bulamazsanız, Ankara Bahçelievlerdeki SGK ya gidip TC nizle belgeyi isteyebilirsiniz. Bu belge ve arızalı cihazınızla SGK nın Ankara Ulus' taki Tamir servisine götürüp ücretsiz onarımını yaptırabilirsiniz. Tabiki belgedeki marka model ve seri numarası sizdeki cihazla aynıysa. Bilgiler uyuşmuyorsa bu onarımı SGK ya yaptıramazsınız. Onarımı mümkün değilse hurda raporu yazabiliyorlar. Bu durumda size yeni cihaz veriyorlar ya da bir belge veriyorlar ve bu belgeyle hastaneye gidip yeni cihaz yazdırabilirsiniz.
SGK kendisinin hastaya verdiği sisteminde kayıtlı olan bütün tıbbi cihazlarda bu yönetmeliğe göre onarımları ücretsiz olarak yapmak zorunda.

Üst Alt