Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MHRS'den randevu alma işkencesi!?

bayseyyah

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaslaslar slm.Mhrs den 1 haftadir randevu alamiyorum. Sıstem hangi gunler saat kaçtan sonra randevu vermekte bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Syg.

Akşam 17:00 da randevu alabilirsiniz hafta içi için ..

direk gidin sıra alarak muayene olun. Mhrs ye güvenmeyin Hastane Randevu Merkezi öncelik tanımıyor randevulu hastalara, hastalığnız tedavisi geçikiyor yada ileriliyor olabilir hastalığınız mühimse direk sıra almaya erken gidin bu kadar kolay

heyet için rendevu gerekmiyor direk sağlık kuruluna gidim müracaatınızı yapın

arkadasım mhrs de üye olup giriş yaptıktan sonra her dr dan sıra alabilirsin yanlız 15 günü gecmeyecek alacagın tarih 14 gün sonrası için alabilirsin en iyisi hastaneden rapor verme tarihlerini ögren ona göre git hastaneye

Randevusuz heyete sokmuyorlar malesef ..mhrs den almaya çalışacağım.
Tşk.

ne demek sokmuyorlar heyet raporu için rendevu kesinlikle olmuyor

Murat kardes
Keske senin dedigin gibi olsa..engelli raporunu ibraz edene aslinda randevusuz gitme imkanı sunsalar..

ben şimdi anlayamadım konuyu ssen şimdi yeni rapor mu çıkarmak istiyorsun ne yapmak istediğini net şekilde açıklarsan daha iyi yardımcı oluruz

tam gece 12 de ararsan randevu alabiliyosun ben de sizin gibi bir hafta uğraştım gece 12 de arayın dediler ki işe yarıyo test ettim onayladım ;)

Üstad benim isler biraz karisikilgilendigin icin yinede sag ol..

Üst Alt