Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Microsoft Office 2007 Outlook'a hangi mail hesaplarını bağlayabilirim?

Passionate

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
[FONT=Comic Sans MS]Merhabalar,
Office 2007 Outlook hesabıma gmail baglantım var ancak ben yahoo veya hotmail hesaplarımın baglanıp baglanamayacagını ve bu mümkünse bunun nasıl yapılabilecegini ögrenmek isterim. Sevgi ve teşekkürlerimle...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Sevgili Kelebek çok teşekkür ederim verdigin bilgiye. Şu an o linkten indirdigim baglantı programı vasıtasıyla hotmail hesabımı Outlooka bagladım ve ilk deneme maillerimi gönderdim. Tekrar teşekkür ediyorum ilgine.
Bu arada olur ya denk gelirsen Yahoo mail hesabı ile ilgili Outlook baglantısı nasıl yapılır ya da yapılır mı, yapılmaz mı bilgisine, onu da paylaşırsan sevinirim. Saglıcakla ve sevgiyle kalman dilegiyle her şey gönlünce olsun...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cici Kız bir kez daha teşekkürler. Verdigin Yahoo yardım hattı linki üzerinden Outlooku ma Yahoo mail hesabımı da bagladım ve deneme maillerimi gönderdim.
Hep gül, hep huzur ve keyif dolu ol diyor içten sevgilerimi gönderiyorum...[/FONT]

Üst Alt