Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Microsoft Security Essentials antivirüs programı hakkında düşünceleriniz..?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
bilgisayarıma dün format attım sistemi win7 home 64 bit 4 gb ram antivürüs proğramı olarak microsoft security essentials yükledim yorumlarınızı bekliyorum önereceğiniz başka antivürüs varmı

bana göre çok iyi bir antivirüs degil ben genelde avast ,antivir,kaspersky kullanıyorum.

vallahi eğer işletim sistemi gibiyse yanabillirsin biliyorsun xp de açık yamamaktan gellişme olmamıştı neyse kaspersky tavsiye ederim 3 senedir sorun yaşamadım

İş yerimdeki tüm makinelere kafadan kuruyorum Security Essentials'ı.

Çalıştığım kurumda yıllardır ESET'i de kullanıyorum. ESET'in ruhu duymadan içeri sızan pek çok trojan ve worm'u Security Essentials'ın yakaladığına defalarca şahit oldum. Üstelik Microsoft gibi bir şirketin bu ürünü tek kuruş almadan dağıtıyor olması da cabası.. Bence sistemde Security Essentials yüklü olmalı, üzerine ikinci bir antivirüs için de ESET tercih edilebilir.

Bir de herzaman derim, bu işle haşır neşir olanlar da gayet iyi bilirler; bu işte 1 numara diye birşey sözkonusu değil. Birinin bulduğu virus'ü diğeri bulamaz, birinin temizlediğini diğeri temizleyemez. Mühim olan gözünüzün açık olması ve tedbiri elden bırakmamanız.

Üst Alt