herkese slm ben yaklaşık 2 yıldır mictanorm kullanıyorum ve bu ilaç için hastaneden üroloji doktorunda 6 ay süreli (29/11/2010) rapor tarihi yani süresi vardır
02/03/2011 tarihinde ilacımı aile doktoruma raporu göstererek günde 2x1 olmak üzere reçeteye yazdırdım eczaneye gittik bu ilacın yeni yönetmelikle sgk ödemenin hepsini ödemiyor ilaç katılım payı adı altında
23tl kesinti yapılır dedi ve sgk sitesine ilaç katkı ve muayene katılım payı sayfasına girerek gördüm
sorum şu bu tür ilaçları kullanan arkadaşlarda ben gibi madurlarmı yoksa eczacının işgüzarlığımı anlamadımson zamanda bu ilacı kullanıp yazdıran arkadaşlar varmı özetle benim raporda
ilaç kullanım süresi:6ay rapor tarihi(29/11/2010)
tanı(lar)
aşırı aktif mesane
ilaçlar: propiverine hcl 2x1
oksibutunin tedavisinden fayda görmemiştir
raporumda böyle yazıyor bilgisi olanlar yanıtlarlarsa sevinirim
02/03/2011 tarihinde ilacımı aile doktoruma raporu göstererek günde 2x1 olmak üzere reçeteye yazdırdım eczaneye gittik bu ilacın yeni yönetmelikle sgk ödemenin hepsini ödemiyor ilaç katılım payı adı altında
23tl kesinti yapılır dedi ve sgk sitesine ilaç katkı ve muayene katılım payı sayfasına girerek gördüm
sorum şu bu tür ilaçları kullanan arkadaşlarda ben gibi madurlarmı yoksa eczacının işgüzarlığımı anlamadımson zamanda bu ilacı kullanıp yazdıran arkadaşlar varmı özetle benim raporda
ilaç kullanım süresi:6ay rapor tarihi(29/11/2010)
tanı(lar)
aşırı aktif mesane
ilaçlar: propiverine hcl 2x1
oksibutunin tedavisinden fayda görmemiştir
raporumda böyle yazıyor bilgisi olanlar yanıtlarlarsa sevinirim