Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mide ameliyatı, fıtık, uyku apnesi, esas ve tansiyon ile %40 rapor verilir mi?

degrade

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Beah hastanesinde saglik kuruluna girecegim.
2 defa tup mide amlyt ve bu ameliyatlara istinaden kasik fitigi ve gobek fitigi ameliyatlari gecirdim.Uyku upnesi raporum var agir oasas ve kurulda kardiyoloji bolumunden yuksek tansiyon olsuguna dair teshis ve 1 yillik ilac raporu aldim.Danismak istedigim ise kuruldaki polikilinikler puanlari sisteme giriyor ve paylasmiyorlar belirttigim bu sikayetlerle %40 gecebilirmiyim ve bu sikayetler baltazar formulune giren sikayetlermidir? sureli alirsam raporu emekli olmak icin engel teskil eder mi ?

saygilar tesekkurler

tesekkurler evrenq farkli bi oran verdi genel cerrahi

degrade
Merhaba. Girdiniz mi heyete, aldığınız puanları biliyor musunuz, hangisinden kaç puan aldınız.

oranlari solemiolar en son heyete girdigimde projeksionla duvara yansitilmis goruntulerde upne icin 35 kardioloji icin 20 ve genel cerrahi icin 32 puanlari gordum

degrade büyük ihtimal raporu alırsınız. Şartları sağlayıp vergi indirimi de alırsanız emekli olursunuz. Hayırlı olsun.

tesekkurler yesilsy ama raporu gormeden emin olamiosun ki

rapor 1 yillik sureli verildi 65 orani ile vergi indirimi ve emeklillige engelmidir sureli olmasi

Üst Alt