Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mide ameliyatı oldum 2 defa. Özür oranı kaç olur?

fkar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

20 yıl önce ülser kaynaklı midem delindi ve 2 defa mide ameliyatı oldum. özür oranı kaç olur acaba yardımcı olabilirmisiniz.
hastane arşivinde yangın çıkmış raporlarına ulaşamıyorum ne yapabilirim.

burda engellilik durumu göremiyorum ben şahsen.

Heyete girip bakmanız gerek, ülser den engellilk oranı verilcegini sanmam. Geçmiş olsun

Midenin kacta kacı alındı.bunun yanında farklı bır organ alındımı?Ulserın turu cınsı vs vs.raporlar sızde hıcmı yok?tanı ıceren bır evrak bıle mı yok.

Organ kaybı yoksa (ki ülser kaynaklı mide delinmeleri organ kaybı sınıfına girmez) Sindirim Sistemi Rahatsızlıkları Sınıf 1(%10) yahut en fazla Sınıf 2 (%25) oran alırsınız. Ama (%25) alsanız bile SGK veya Vergi Dairesi Sağlık kurulları bu oranı %10'a düşürebiliyorlar.

Son düzenleme:
elimde kalan tek evrak işyeri için 1 ay rapor yazılmış ondada *primer sütürlü mide* ibaresi var. fakat ameliyat oldugumda midemden parça alınmadı ama aşırı asit ürettiginden dolayı mide sinirlerinin kesildigi söylenmişti.

Üst Alt