Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mide ameliyatı olursam malulen emekliliğim iptal edilir mi?

hamza3232

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm ben malulen emelıyım emeklı oldum sınırsız raporum var 4 senedır maaş alıyom
hastalıgım şeker tansıyon kolosturol kilo 152 kiloyum ben mide amalıyat karar verdım olmaya oıduktan sonra zayıflarsam 80 kilo falan hastalım kaybolursa vucut dan saglıgıma kavuşursam emeklı maaşım kesılırmı veya keserler mi

Kardeşim oturan boğaya sormuşsun ama ben cevap vereyim ve kesin bilgi raporun süresiz olmasi önemli değil SGK veya biri şikayet ederse cimere SGK seni kontrole gönderir süresiz raporun süreli olur ayrıca sikayete de gerek yok SGK istediği zaman istediği kişiyi kontrole gönderir rapor süreli süresiz fark etmez

152 kg isen ve sağlığına kavuşmak için ameliyata karar verdiysen ameliyatını ol bence. Sağlık oldumu herşey olur. Emekliliği ne olur diye düşünme. Şuda var ameliyat olup sağlığına kavuşursan SGK kontrol ister ve rapor oranın malüliyetine devam etmeme kararı çıkar ve emekliliğin iptal olur. Zaten ameliyat olup sağlığınıza kavuşursanız yani diyabetiniz, obezite ve diğer durumlarınız iyileşirse gidip kendiniz SGK ya bildirin. Etik olan durum budur.

Tüp mide ameliyatı olmak emekliliği nasıl etkiler?

Mide ameliyatı olduktan sonra kilo verme sonrasi düzelen hastalıklar ile engelli emekliliği düşenler var mı varsa yaşadıklarımızı paylaşabilir misiniz

Serkan17

Tüp ameliyatı olduktan sonra kontrole çağırılma gibi bir durum mu var?

O kadarını bilmiyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı diye merak ettim

Üst Alt