Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Migun Termal Masaj Yatakları hakkında bilgisi olan var mı?

hakan_35ys

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SLM ARKADAŞLAR,
ABLAM 40 YAŞINDA VE YAKLAŞIK 1,5 SENEDİR OF HASTASI VE 24 SAATİ YATAKTA GEÇİYOR
Bİ YERDEN DUYMUŞ MİGUN TERMAL MASAJ YATAKLARI'ndan istiyor ve bu yataktan beklentiside çok yüksek; bütün ümidini bu yatağa bağlamış durumda anlayacağınız
ben sordum fiatıda 4500 TL civarında... arkadaşlar sizden ricam bu yatak hakkında bilgisi olan var mı? almaya değer mi kullanan arkadaşlar var mı? tavsiye eder misiniz?
artısıyla eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar benle paylaşırsa çok memnun olurum saygılar herkese

migun termal masaj yatakları hakkında bilgi

arkadaşlar lütfen ama hiç kimsenin bilgisi yok mu özellikle of'lular bu termal masaj yatakları varmış bu yataklardan kullanan yada bu yataklar hakkında bilgisi olan varsa lütfen acil yazsın benim için çok önemli

Bu yataktan beklentin ne ki? Yani his ya da hareket açısından sana bir faydasının dokunacağını sakın düşünme bile. Sadece yatışta rahat ettirir diyebiliriz sanırım. Başka seçenekler:

Çok etkili su yatakları: www.suyataklari.net
Mükemmel Tempur teknolojisi: www.tempurturkiye.com
Roho marka yataklar: www.rehabcenter.com.tr
Bence çok abartı ama: www.hsuzman.com
Sıradan havalı yataklar: Bir örnek

Bir de, ablan neden yatakta? Hangi seviyeden felç? Neden tekerlekli sandalye kullanmıyor?

tşk ederim yardımlarınız için ablam 1,5 yıl önce yüksekten düşme neticesinde T6-T9 seviyesinde tekerlekli sandalye hiç kullanmadı hareket açısından bir faydasının olabileceğini düşünmüştük 2 ay kadar ankarada fizik tedavi gördü henüz yeni olduğu için açıkçası bizde kendiside fazla bilinçli değiliz bundan sonra neler yapabiliriz onu araştırıyoruz sizin yardımlarınıza gerçekten çok ihtiyacımız olacak şu anda karnından aşağısını hissetmiyor üst tarafta hareketlerinde bir sorun yok ilerde his gelebilirmi yada hareket açısından olumlu bişeyler olabilirmi bizler bu konuda neler yapmalıyız kendisine nasıl yardımcı olabiliriz

Hakan, ablanın bugüne dek tekerlekli sandalyeye geçmemesi çok çok çok çok çok kötü. Bu hem psikolojik olarak hem de bedensel olarak sakıncalı.

Lütfen omurilik felçlilerle ilgili foruma yazılan her mesjaı tek tek okuyun, ve hatta ablanızın okumasını da sağlayın:
Sağlık / Omurilik Hasarları (OF) - Engelliler.Biz Platformu Forumları
Ve sonra aklınıza gelen her her her soruyu o forumda sorun..

Ablanızın derhal tekerlekli sandalye kullanmaya başlaması, yaşamına kaldığı yerden devam etmesi gerek. Yok öyle yan gelip yatmak :) Omurilik felçli olmak hasta olmak demek değildir. Ablanız (eğer başka bir sorunu yoksa) şu anda sağlıklı bir bireydir ve felç öncesindeki aşamını aynen sürdürebilir...

merhaba ben 6 ay önce annemin şeker hastalıgı ve boyun fıtıgı için almıştım düzenli bi şekilde ve ara vermeden günde 3 defa kullandı 35 dakikalık programla boyun fıtıgı boyun programını kullanarak 2 ay sonunda bişeyi kalmadı ,şeker problemide 4 aydan sonra insulini bıraktı ve şu anda çok rahat . yanlız probleme göre programlarını düzgün kullanmanız çok önemli kendim bizzat gördügüm için tavsiye ediyorum

dikkat! dikkat! dikkat!
masaj yatakları his olmayan kişilerde yara açabilir.
kendi bildiğinizce bişeyler yapmayın..

ismayil bey ;
biraz araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Migun termal masaj yatagı kullanılan yeşim taşı sayesinde çok hızlı bi şekilde hücre yenilenemesine sebeb oluyor, ben bu yatagı almadan önce cok araştırdım felç li insanlar bile ayaga kalkıyor ama tabiki bi kere de değil tanıdıgım bi felçli amca var 8 ay kullandı migunı daha sonra ayaga kalktı bundan daha güzel bişey olabilirmi..
zaten migun asya holding bankasya nın bi ürünü ücret vermeden deneyebiliyorsunuz istediginiz kadar. isteyen alıyor yani alıp almamak konu degil ama günde 1 defa mutlaka migunı kullanmanızı tavsiye ederim.

Migun.com.tr girin orda tum sorularınıza cevap bulacaksınız orada hastaların görüşleri var okuyun

ilk olarak merhabalar
dikkatimi cekti araştırdım bu yatakların türkiyeye geliş fiyatı 1 milyar civarındadır ve tamamen ticari amaçlıdır ve bence kısa süre içerisinde yasaklanacaktır
siz siz olun en iyi ve en güzel iyileşme psikolojik iyileşmedir iyileşcem diye inanın normal yatakda yatarak da iyileşebilirsiniz, doktorlarınızdan şaşmayın ..

mıgun termal masaj yatakları

zedan_e@hotmail.com
merhabalar...
ben mıgun masaj yatağının tamamen bilim olduğu inancındayım. ben mıgun termal masaj yatağını babamın felç geçirmesinden dolayı tanıdım. ve babam şuan çok iyi. babamda iyileşmeler gördüm ve bu yatağa sahip olmak için gerekeni yaptım ve 2003 yılında aldım. ellerimle ilgili tendon kesisi ve sinirlerde zedelenme vardı. yatağa bağlı yeşim taşlı aparatları kullanarak elimdeki sızlanma ve ağrılardan kurtuldum. daha sonra mıgunda teknik serviste görevli olarak işe başladım. bu mesajımı trabzondan yazıyorum. buraya sabah 06:45te istanbuldan OF ilçesinin kavakpınar köyüne bir masaj yatağı getirmek üzere geldim. hemen hemen her ay 1 yada 2 kez trabzona yatak getiriyorum. buna karadeniz teknik üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan prof.lara da 1,5 ay önce getirdim. sadece trabzon değil türkiyenin her iline mıgun termal masaj yatakları gönderiliyo. bu yatkları kullanmadan yorum yapmayalım. bilinçli ve düzenli kullanım sonucu birçok ciddi rahatsızlıklarınızdan kurtuluyosunuz. nasılmı? yeşim taşlarının vasıtasıyla uzun kızıl ötesi ışınlar sayesinde güneş ısısına eş değer bir ısıyla akapunktur akubasın uygulaması yaparak.
sorularınız için. mail:zedan_e@hotmail.com sağlıklı günler....

Bizim dükkanda bu yataklardan 2 tane var... Daha doğrusu dükkan bu yataklar için açıldı... Dükkanı açalı yaklaşık 5 yıl oldu... Özellikle, bel fıtığı, boyun fıtığı, kireçlenmeler ve daha bir çok rahatsızlıkda iyileşmeler sağlandığını gözlerimle gördüm...

Felçli olan hastalara gelince herkeste işe yaramıyor... Ama iyiye gideni de gördüm... Yalnız OF'li bir hastaya ne kadar etkili olur bilemiyorum... Ancak seviyesi düşükse belki etkili olabilir...

Sayın Engelliler.biz üyeleri

Masaj yatağı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz firmamız tarafından sizlere detaylı bilgi vermekteyiz. İsterizki siz değerli insanlarımıza faydamız olsun sağlıklı bir yaşantınız olsun dilerseniz masaj yatağımızı ve firmamıza ait ürünlerimizi size tanıtabiliriz. Isı minderi , Yeşim taşı yatak, Kombili yatak, Masaj yatağı ,Ayak masajı robotu vb... ürünlerimiz mevcuttur.

Resmi web sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz : Miyang masaj yatağı - Miyang masaj yatakları

Kelliğe ,saç dölkülmesine birebirmiş ,öyle diyo komşular...

Üst Alt