Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sınavına katılacak lise mezunu adaylar..?

slm

bu formu netten cıkarttırıp doldurup ılgılı belgelerle onaylatıcaz heralde bırde bu sınav konularıyla ılgılı test kıtapları mewcut mu acaba

Bu sınavlar için özel kitaplar yok kpss ye veya öss ye hazırlık kitaplarından faydalanabilirsin

MEB yüksek okul mezunu memur alımı ?

Arkadaşlar meb alımındaki yüksek okul mezunu 2 yıllık mı 4 yıllık mı? 2 yıllıklar hem önlisans hemde yüksek okul diye geçiyor. MEB yüksek okul diye 4 yıllıklardanmı bahsediyor acaba . Derecede 7 den başlayınca 4 yıllık yüksek okul aklıma geldi. 2 yıllık olsa derece 9 dan başlardı diye biliyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar sınava girdiğimiz yerde göreve başlayacaz değilmi sınavdan sonra tercih felan yok değilmi.

aneztesi arkadaşım 2 yıllıklar 10/2 den başlıyor.9 dan 4 yıllıklar baslar sınava girecek tüm arkadaşlara basarılar diliyorum şimdiden

Ama arkadaslar ılanda lıse mezunları ıcın 10 .derece yuksek okullar ıcın 7. Derece yazıyor.bılgısı olan arkadaslar konuyu acarlarsa sevınırım.

Üst Alt