Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli eğitim bakanlığına lisans mezunu olarak yerleşenlerin kayıt atama sorunları..?

Arkadaşlar hiç başlayan yok mu? Bende evrakları geçen hafta teslim ettim ama hala bir ses çıkmadı. Komisyon toplanıp karar verecekmiş. Başlayan yok galiba...

işe başlama

arkadaş lar ben giresunda bir okulda önlisans memur olarak pazartesi gün işe başladım.iş ortamı gayet güzel hepinize yeni işinizde başarılar dilerim..

Aydın haftaya belli olacakmış dedi, haber verecekler

Merhabalar,
MEB Afyona atandım,pazartesi atama onayımı almaya ve kuruma başlamaya gideceğim.Pazartesi günü başlamam gerektiği söylendi biraz panik yaptım ama ıdari izin verilebildiğini ve bu sayede taşınma gıbı konularda bu zamanı tanıdıklarını ıfade ettıler,ayrıca ilkkez atanan memur ataması teblığ edildikten sonra 3 gun içerisinde başlamalıdır dediler,Bu bılgıler eksik yada eski olabılır bu konu pazartesi günü nerleşir bende gelişmeleri paylaşırım.

Arkadaşlar bugün Ayın 5.in de Trabzon'un ilçesinde işe Başladım.

Trabzon'a atananlar en geç Pazartesine kadar milli eğitim merkezine başvurmaları gerekmektedir. Bilginize

Trabzon' a tananlar 10/03/2014 tarihine kadar başlaması. Trabzon meb de yayınlanmış

Bende şimdi İzmir İl Milli Eğitimi aradım hemen gelip evraklarınızı alın iş başı yapacaksınız dediler...

Bugün iş `e başlama evragini aldim yarin hayirlisiyla is Bası yapacagim

Benim atamam ilçe milli eğiteme çıktı bugün atama kağıdımı ilçe milli eğitim müdürüne verdim o da beni aynı ilçedeki bi ilköğretim okuluna verdi pazartesi iş başı yapacakmısım ilçe milli eğitim ile ilköretim arasında çalışma şartları arasında ki fark nasıldır çalışan arkadaşlardan veya konu ile ilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.İlçe milli eğitime atamam çıkmasına rağmen müdür ilköğretime verebiliyor mu?İlçe milli eğitimdeki birkaç kişiyle konuştum senin yerin burası oraya geçici gidersin dediler başka biriyle konuştum müdür oraya gönderdiyse orda devamlı kalırsın dediler benim için Rabbimden hep hayırlısını istedim demek ki hayırlısı burası...konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Bende atandım Bilecik İmam Hatip Lisesindeyim var mı Bilecik'e atanan arkadaş

Herkes il milli eğitime atanır oradan görevlendirme yazısı nereye çıkarsa oraya gidersin hayırlı görevler

Girsun/Piraziz ilçe milli eğitim müdürlüğüne 6 mart itibariyle başladım kardeşler. hayırlı olsun hepimize..

Arkadaslar aydın ilinde baslayan var mı

Merhaba arkadaşlar kazanan ve başlayan arkadaşlara Hayır olsun diyorum bende Aydın ilini kazandım başka bir kurumdan geçiş yapıyorum Aydın da başlayan varsa bir irtibat kurmak istiyorum cvp yazarsaniz sevinirim

arkadaşlar benım sorum olacak bende engelli en son tercihte memur olarak liseye atandım.maaşımız aylık ne kadar evli için kusuratı önemli değil öğrenebildinizmi toplu 1.5 aylık yattı bordroyada bakamıyorum nasıl ogrenılıyor.nekadar ogrendınızmı cevap yazarsanız cok sevınırım ıstersenız ozelede yazabılırısınız

işe başlama

önlisans aylık maaşı 1920 tl maaşını ögrenmek icinde ebodro..com dan emekli sicil nonu yazarak öğrenebilirsin.

Arkadaşlar memuriyette ilk bir ayımızı devirdik çalışma koşullarınız nasıl , neler yapıyorsunuz? milli eğitim bakanlığı kimlik kartı alan arkadaşlar var mı birde vergi indiriminin bodraya yansıyıp yansımadığını nasıl anlarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

öncelikle atanan arkadaslara hayır olsun.benim bi sorum olacak ben şuam bi işyerim var ve bağkurlu olarak çalısıyorum.ekpp sınavına girmeyi, düşünüyorum.diyelimki atandım bana zaman verirlermi işyerimi kapatıyım ve bağkurdan çıkısımı yapıyım.nasıl olur cvp verirseniz çokmemmun olurum

atama tarihinden sonra işe başlaman ortalama 1-1.5 ayı buluyor bu sure içinde o kapatma işlerini yapabilirsin sanırım

merhaba banka maaş promossyon ücretini nasıl alabilirim acaba izlemem gereken yol nedir bilginiz varsa paylaşabilirmisniz

merhaba arkladaşlar banka promosyon zamanlarını ve başvuru için izlememiz gereken yolu bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi birde banka promosyon neye göre hesaplanıyor

Banka promosyonu neye göre hesaplanıyor kurum ile banka arasında yapılan anlaşmaya göre aylık 10 lira attım 12 ay 120 lira 3 senelik anlşama yaptı diyelim ki kurum 120*3 360 tl promosyon veriliyor size ben aldım 3 ay oluyor kurumunuza müracaat edin oradan yardmcı olurlar

banka promosyonu kurum ile banka arasında yapılan sözleşme kuralları geçerlidir.
geçen yıl biz okul olarak x bankası ile anlaştık 9 kişi vardı okulda maaş alan 730 lira 3 yıllık sözleşme imzaladık.. ancak sözleşmeye sonrodan başlayanlar hakkettiği promosyonu alacaktır ibaresi koydurmağımız için yeni gelen arkadaslar promosyon ücreti alamadılar.. şu an maaş alan personel sayısı 43 yani banka bizi kekledi sanırım..
bazı il ve ilçelerde milli eğitimler kendileri bankayla anlaştığı için daha tercübeli oluyorlar.. muhtemelen bu ibareleri koydurmuşlardır.
eğer sözleşmeyi okul yaptıysa ilgili müd. yrd sorun il/ilçe yaptıysa onları arayıp sorun...
bu sizin en temel hakkınız.
hoşçakalın.
:D

Üst Alt