Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli eğitim bakanlığında gorev yapıyorum. Kurum değiştirme hakkkım var mı?

gül rengi

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Milli eğitim bakanlığında gorev yapıyorum, kurum değiştirme hakkkım varmı ?

memura kurum degiştirme diye bir hak yok,ancak başka bir kurum sizi isterse görevlendirme şeklinde orda çalışabilirsiniz,tabiki bu durumdada çok yüksek düzeyde torpil lazım:) çok çok zor iş yani anlayacagınız:)

olur tabiki bizim kurumda memur baska kuruma müdür oldu.

hakancan06

Kurum değiştirebilir torpil ille de gerekmiyor, am muvafakat alabilecek mi yani amiri gel çalış diyebilecek mi? İhtiyacına eleman varsa pekala kurum değiştirebilir.

sevgili mr no,ben 12 yıla yakın en çok görevlendirme olan bir kurumda çalışıyorum,bu süre zarfında yüzlerce gelen giden oldu,bunların içinde torpilsiz gelen 3 yada 5 kişidir,torpil derkende şöyle anlatayım,mesala adam filanca yerde müdür,geliyor bizim kuruma müşteşar yardımcısı oluyor,geldigi kurumdaki şöförünüde yanına almak istiyor,hatta bazen böyleyken bile o elamanı kurumundan alamayan çok insan gördüm ben,yani öyle bir kurumdan başka bir kuruma siizn dediginiz gibi istek yada torpil diyelim o olmadan geçmek öyle kolay şey degil,birde şöyle örnek vereyim,milli egitimdeki memurla,maliyedekii yada başbakanlıktaki memur aynı maaşı almaz ve almıyorda zaten,bir çok kurumun kendine özel işleyiş tarzı var,sizin dediginiz gibi kurum degiştirme liyakata göre olsa herkes çok maaş alınan kuruma geçmek ister:)

Memurun başka kuruma geçme hakkı var tabiiki. Geçmek istediğiniz kuruma dilekçe ile müracaat edin kurumunuz muvafakat verdimi tamamdır.

Üst Alt