Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Müdürlüğü kadrolu işçi lisans maaşı ne kadar?

nakkarezen54

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar lisans mezunu olarak atanan bir büro İşçisi maaşı ne kadardır? Ek Ödemeler+İkramiye vs olarak ne kadar ödenir, bu kurumlarda çalışan veya bilgisi olanlar cevap verirse herkes için iyi olur yardımcı olmuş olursunuz.Çünkü farklı illere atanıp da bulunduğu işi bırakanlar,yerini yurdunu terk edip ailesiyle gitmeyi düşünenler var maaşlar illere göre fark ediyorumu yoksa kurumda aynı işi yapan herkes eşit mi maaş alıyor.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

lisans mezunu olarak atanan bir büro İşçisi demişsiniz sonrada atanma demişsiniz kişi memur mu sürekli kadro işci mi

Memur değil büro işçisi atanma derken kadrolu işçilerde sonuçta ekpss puanıyla başvuru yapıyor puan sıralaması ve mülakat sonrasında işe başlıyor?sürecin mülakat haricinde memurluk sürecinden farkı yok. neyse benim sormak istediğim gayet açık ve net engelli kadrolu işçilerde tıpkı engelli memurlar gibi tayin isteme hakkına sahip mi? ki araştırdım öyle bir hakkımız bulunuyor ancak ''.....şu kadar yıl boyunca çalışma şartı'' koşmuşlar bu yıl tamamlanınca mı tamamlanmadan mı tayin hakkı istenebiliyor???

Üst Alt