Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miras davası ile ilgili olarak dava açma süreci..? [Hukuk]

Madur1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yurt disinda yasiyorum,annemden bana kalan evi diger kardeslerim ve Babam bana sormadan 6 sene once ablamin ustune yapmislar,benim verdigim vekaletle simdi dava acabilmek icin evin bedelinin %10 yatirmam gerekiyo mus avukatta istiyo tabi %10 sasirdim kaldim evin degeri yuksek mis diger kardeslerim durumdan memnun bir ben haberim olmadigi icin yapilan taksimattan itiraz ediyorum ama bilmiyorum sansim varmi

kim dedı evin degerının yuzde onunu yatırmanız gerektığını yalan söylemiş tapu iptal tescil davası açacaksınız tedbir talepli mahkemeler tedbire hükmederse teminat olarak yuzde 15 isterler ancak bu demek degılkı illa mahkeme teminat isteyecek anlamına gelmez teminatta açılacak dava degeri üzerinden yusde 15 tir bunlar bıraz karışıkgıbı gelebılır ama yuzde 10 yalan sakın kimseye paranızı kaptırmayın

Üst Alt