Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miras yolu ile hisse düştüğünde engelli yaşlı maaşı kesilir mi?

Konular
4
Reaksiyonlar
4
Merhabalar ben engelli maasi annemde yaslilik maasi aliyor annemin adın miras yoluyla dunden beri 4 adet arsa hissesi gozukuyor bu hisse uzerinde 7 kardes gozukmekte yaslilik ve engelli maaslarimiz kesilmesin diye pazartesi annem hisselerini dayima devredicek acaba sistem o zamana kadar keser mi maaslarimizi veya bir sorun olurmu sistemleri otomotik hemen goruyormu cok tesekkur ederim yardimlariniz icin

[SIZE=3]Muhterem kardeşim. Eşim ev hanımı, çalışmıyor ve tapusu kendisine ait olan dairede ikamet ettiğimiz için de emlak/çevre vergisi ödemiyorduk. Ancak kayınpederin vefatını müteakip değeri beş kuruş etmeyen fare deliği kadar bir tarlada hanım da hissedar gözükmeye başladığı için bu vergiyi ödemeye başladık. Bu misalden kendine pay çıkart bir zahmet. Devlet bu, ne yapacağı belli olmaz. Selametle. [/SIZE]

alifatih1958

Merhaba cevabiniz icin cok tesekkur ederim ama e devletinde gozukuyor tapu felan almadi daha adina ayni durumdamisiniz bilmiyorum ama engelli veya yasli maasi aliyormuydunuz

Umutlar3434 slm dostum,annemde bakım aylıgı alıyor,1 sene önce anneme miras kaldı ama sadece anneme değil 6 kardes onlar,sadece e devlette hisse olarak gözüküyor,ama tarlalardan gelir falan almıyor,cebe giren bişey yok yani.şimdi mahkeme usülü satısa cıkıcak ve annem payına düşeni alcak sadece.ne olur hiç bilmiyoz.ama 1 senedir hissesi tapuda üzerine geçmiş ama bakım maası kesilmedi

Umutlar3434 slm dostum,annemde bakım aylıgı alıyor,1 sene önce anneme miras kaldı ama sadece anneme değil 6 kardes onlar,sadece e devlette hisse olarak gözüküyor,ama tarlalardan gelir falan almıyor,cebe giren bişey yok yani.şimdi mahkeme usülü satısa cıkıcak ve annem payına düşeni alcak sadece.ne olur hiç bilmiyoz.ama 1 senedir hissesi tapuda üzerine geçmiş ama bakım maası kesilmedi

Abi cok tesekkur ederim anneminde oyle tapu felan yok ama annem 65 yas ayligi aliyor onun uzerine gozuktugu icin sorun ediyorum sistem gorur maasi kesilir diye inanin baglatana kadar canim cikti resmen

Çok tesekkur ederim abi allah razı olsun insallah anneminde bir sorun olmaz abi

arastırdıgım kadarıyla,tapusundan veya tarlasından gelir elde etmiyosa sorun olmuyor.hakkımızda hayırlısı artık

Üst Alt