Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mirasla bana ve abime ev kalırsa engelli maaşım kesilir mi?

Konular
3
Reaksiyonlar
9
Merhabalar
Engelli Maaşı alıyorum
Mirastan Abim ve benim üstüme ev olacak
Abim çalışamıyor yeşil kartlı bende tip 1 şeker hastasıyım engelli maaşı alıyorum
Ev üstümüze olunca benim aldığım engelli maaşını keserler mi acaba bi bilginiz varmı

niye kessinler eğer sgk ile engelli maaşı değilde aile bakanlığından engelli maaşı alıyorsanız gelirimizdeki artış olması durumda maaşınız kesilir...bildiğim kadarıyla hane halkı gelirinin toplamına bakılıyor

@Emrullah93 (Emrullahx92),

Üstünüze ev olması durumunda kesiliyor diye biliyorum sigorta olsa bile kesiyorlar maaşını tespit edilirse ne zaman evi üstüne yaptıysanız o günden sonraki aldığınız aylıkları faizi ile talep ederler dikkat etmenizi öneririm bugun birisi ile konuştum onunda annesi engelli maaşı alıyormuş sonradan engelli maaşını kesmişler üzerine birsey var diye

Arkadaslar konudan biraz bağımsız ama annem şeker hastası 25 seneyi aşkındır en dusukten se olsa engelli maaşı için engelli raporu verilir mi sizce ameliyat vs olması gerekiyor mu kendi üstüne biseyi yok babamın üstüne olan evde oturuyorlar ve babamın emekli maaşı var sadece

Üst Alt