Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitokondriyal miyopati hastasıyım. Yüzde kaç oran alabilirim?

aslan.gibi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhanalar ben mitokondriyal miyopati hastasıyım 2004 sigorta girişim 2050 prim günüm var askerden once sıgortam vardı merdıven cıkamıyorum yokuş cıkamıyorum uzun yuruyemıyorum ve cok cabuk yoruluyorum acaba %kac rapor verılır yada ne zaman emekli olabılırım yardımcı olursanız sevinirim 26 yasındayım ne yapmam gerekir

heyete girersen %65 gibi rapor alırsın rol yaparsan %80 lere kadar çıkar askerden önce hastalığın varmıydı tam anlamıyla veya rapor aldın %60 altındaysa şimdi %67 lere çıkarsın otur tekerlekli sandalyeye heyete gir malulen emekli ol dene şansını

heyete yürüyerek gidersen yüzde kırk bile alamassın sandalye ile gidersen arkadaşın yazdığı gibi iyi bir oran alırsın

çok teşekkür ederim arkadaşlar emekli olabılırmıyım sızce bu prim günü ile yada vergi indirimi nasıl alınıyor

askerden once sadece uzun kosamıyordum askerdede spor yapmadım şimdi daha cok belirtiler biyppsi yapıldı ve mitokondriyal miyopati cıktı

dene şansını malulen emeklililte olmaz ise vergi indirimi al 3600 bekle

Merhaba bendede ayni rahatsizlik var da acaba hic mi cikamiyorsunuz birisinin destegi falan mi gerekli yoksa sadece zor mu cikiyorsunuz birde sizde ilerleme oldu mu bu hastalikta.ne gibi sürecler yasadiniz bende malulen emekli olmak istiyorum ama bu mümkünmu bilmiyorum en cok merak ettigim sey de ileride yürüyebilecek miyiz böyle bi risk var mi

Peki askerden önce heyete girmediniz mi askerlik yapamaz diye. bende mitokondriyal miyopati hastasıyım heyete girdim teşhis sdece biopsi de çıkıyor ve askere gidebilirsin diyorlar. halbuki ilaçla ancak normal oluyoruz. bize bakınca doktorlar bile hastalığa inanmıyor.

mitokondriyal miyopati

mhttnbln

dr. lar bile bilmiyor ki hastalığı askerden once heyete gırmedım teshıs koyulamadı cunku ne dıcezkı doktora

@bilgeadam
Resmen saçmalamış sin

Vergi indirimi alan varmı bide heyet raporununuz un oranı nedir söyler misiniz bu arada instegra m ismail_çevik16

Üst Alt