Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitral kapak degişimi için deneyimlerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız?

oktayusta

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar sizlerden bir ricam var.Bana mitral kapak degişimi adlı bir tanı konuldu.Ameliyat olmaktan biraz çekiniyorum.Ameliyat sonrası ne gibi durumlar yaşanır.Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir.Ne kadar sürede ayağa kalkılıor.

1.5 sene once kalbimde mitral kapak problemi tanısıyla samsun medicana hastanesinde, mitral kapak değişimi ameliyatı oldum...ameliyat sonrası 3 gun hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum, yaklaşık 1 ay korse ile dolaştım, dikişlerin ve göğüs kafesinin oturması için. hiç bir yan etki veya problem ile karşılaşmadım, gayet iyi geçti ameliyat... kalp denilince insan korkuyor evet haklısın ama ameliyat olan insan sayısını gördüğün zaman bu ameliyatın türkiyede artık çok kolay olduğunu anlıyorsun. sadece takılan metal kapağın ilk zamanlar çıkardığı sese alışmakta zorluk çekileceği düşünülüyor 15 gün sonra sesi duymuyorsun, asansörde veya sessiz bir ortamda karizması bile oluyor... kalbimin sesi dinle gibi.... özel hastane arayışına girmeye hiç gerek yok araştırma hastanelerinde bu konuda yeterli teknik donanım ve iyi doktorlar bulunuyor.....

ilgi ve alakanateşekkür adarim.

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu mitral kapak degişti Ancak Dok.larım az tuzlu ye başka bir şey demediler .Burada ameliyat olan arkadaşım maden su ve buna benzer şeyler kesinlikle yasak diyor .ikilemde kaldım BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR. Sizlere için veya içmeyin şunları yemeyin dendimi teşekkürler.

Üst Alt