Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitsubishi Colt hakkındaki düşünceleriniz?

ilhanyılmaz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar uzun süredir düşünüyorum ve hem otomatik hem az yakan en uygun araba hem donanım bakımından bu arabada karar verdim bilgisi ve görüşü olan benimle paylaşabilirmi fiyatı ötv indirimli 23 bin tl arabada hız sabitleyici otomatik kılima kararan arka cam dahil cok özellik var..

ikinci el hızı hariç bence dünya çapında kalitesini kanıtlamış bir marka
+ colt ise kendim denedim içi gayet geniş ve fonsiyonel colt CZ3 tek kapı olanına bakmıstım..

sinifinin en iyi 2. araci. 1.si honda Jazz. Jazz in one gecen tarafi ise cok az daha yakit konusunda iyi olmasi.

ilhanyılmaz;

Güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.

Rabbim Kazasın belasız, iyi günlerde kullanmanızı nasipeylesin.

ilhanyılmaz;

Hayırlı olsun güle güle kullan, güzel tercih...

hayırlısı olsun kazasız belasız iyi gunlerde kullanmanız dileği ile..
peki normal fiyat ne kadardı siz ne kadara aldınız? tertibat nasıl takıldı.. detaylarıda paylaşırsanız seviniriz..

arakadaşlar şu an piyasada en az yakan araça yeni citroen c4 e-hdi comfort...şehir içi yakıt tüketimi 4,7 litre, şehrlerarası da 3,8 litre. şiddetle tavsiye ederim. honda jazz kullanıyorum, benim arabam da güzel ama yeni c4 çok daha güzel.

heğinize çok tşk ler ALLAH SİZE HAHA İYİSİNİ NASİP ETSİN .arkadaşlar araba daha gelmedi arbayı 39.350 tl den 28 bine aldık araba gelince aparat vs. işleri detaylı şekilde anlatcam

ilhan yılmaz arkadaşım; inş. kazasız belasız kullanırsın hayırlı olsun, bende de vw. polo var 5 yılını doldurdu aracımdan çok memnunum ama yakıtı jazza göre şehir içinde biraz fazla bende jazz a kararmermiştim hatta jazzcikardeşler.com diye bir sitede çok araştırma yaptım güzel araç ama fiyatı biraz daha aşağı çekebilrdin .
şimdide jazz mı polo mu auris mi gidip gelmekteyim auris tam otomatik jazz ı almamaktaki tek sebebim İ- Shift diye iğrenç bir şanzıman kullanmaları düz motoru otomatiği çeirme işi yani polo ise triptironik dsg muamma gerçi almanlar dandik iş yapmaz ama tam otomatik kadar rahat ve güzel olmuyor ben araç kullanırken aracı unutacağım sadece trafikle yada başka şeyle meşgul olacağım diyorsan tam otomatik olmalı b sınıfında ki araçlar içinde yine öne çıkan iki araç var biri polo diğeri jazz auris tam otomatik onunda fiyatı biraz fazla bize 29 , 30 bin civarında ama değer gibi bakalım hangisini alacağız
ama güzel tercihte bulunmuşsun güle güle kullan pişman olmazsın i - shift e alışırsan ki 2,3 gün sürer yokuşlarda ki yığılma işini halledersen çok seveceksin buarada jazcı kardeşler sitesi harika oradan herşeyi öğrenebilirisn .....

sağol ahmet kardeşim benim için polo her zman bir numaradır jazz tercih etmem dedi en önemli sebep yakıt konusu birde araçdaki donanımlar sana da şimdiden hayırlı olsun aurisi çok beğenrim ama fiyatı pahalı geldi bana opel corsa-polo ve jazz arasından şeçim yaptım ben ve cazzı tercih ettim .
Womit kardeşim sana da tşkler.

Üst Alt