Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miyopati Distrofi hastalığı için hangi oranda rapor verilir?

MİYOPATİYİM

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve 18 yasında hastalıgımı farkettim. merdivem cıkarkan ve ellerimi yumruk yaptıgımda geriye zor açtıgımı farkettim. Miyopati Distrofi konjenital dediler. ve askerlikten muaf ettiler.

şimdi benim merak ettigim konu. askerlikten muaf oldum fakar engelli raporu için başvuru yapmadım. engelli olabiliyormuyuz ? %40 ve üzeri rapor alabilirmiyim. rapor almam için öncelikle neler yapmam gerekiyor.

deneyimlerini benimle paylaşabilecek arkadaşlar var ise iletişime geçebilirlermi.

herkese sağlıklı ve kaliteli yaşamlar.

MİYOPATİYİM

Hastalığınız [FONT=sans-serif]Miyopati Distrofi konjenital değil de K[/FONT][FONT=sans-serif]onjenital Müsküler [/FONT][FONT=sans-serif]Distrofi'dir. Bunun da çeşitleri vardır.

Rapor almakta sorun olacağını düşünmüyorum. Raporu ne için almak istiyorsunuz? Bunu rapor vermeye yetkili hastaneye bildirmeniz gereklidir.[/FONT]

Gatadan hasta raporum var. Ben engelli raporu başvurusu için diyorum. %40 ve üzeri rapora tabii oluyormuyum.

MİYOPATİYİM

Sağlık Kurulu Raporu vermeye haiz herhangi bir devlet hastanesinden rapor alabilirsiniz.

%40 rapor verirlermi diye merak ediyorum. çünkü çalışmak benim için çok güçhaline geldi. stres beni kötü etkiliyor.

Üst Alt