Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ayaklarımı çok kullanamıyorum ve pedallara basarak araba kullanmam imkansız h sınıfı ehliyet alırsam özel tertibatlı araçta ötv indirimi alabilir miyim?
Evet, yararlanabilirsin. Raporunda "gaz-fren elle kumandalı özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi olacak. İki nüsha halinde alacağın bu raporun biriyle sürücü kursuna yazılıp H sınıfı sürücü belgesi alacaksın, sonra diğeriyle ötv-mtv istisnalı araç.
gncali Valla ben anlayabilmiş değilim üst tarafta kısıtlık olmasına rağmen elden kontrollü araç vermeleri garip olmuş hoş bu durumda ehliyet bile vermeyebilirlerdi ama
3T3N1TY Galiba o kısmı yanlış yazdılar alt yerine üst yazmışlar sanki çünkü benim kollarım normal insan kadar olmasada kuvvetli neden öyle yazdılar anlamış değilim merdivenleri falan korkuluklardan tutarak kolumla kendimi iterek çıkıyorum yani kollar sağlam
gncali Açıkçasını konuşmak gerekirse şahsi görüşüm bu tarz bir raporla ne ehliyet nede araba alabileceğiniz . Hastane'den rapor alabilmişsiniz ama trafik ehliyeti verirken yeniden hastaneye sevk edebilir, Diğer bir konu ötv muafiyetide kollar'da rahatsızlık var ama yinede koldan kontrol denmiş kabul etmeyebilir . Raporunuz yanlış yazıldı ise hastaneden düzeltilmesini talep ederseniz bu tarz durumların riskini almazsınız