Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miyopatik tanısı konusundaki belirsizlik..?

bilirbetul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar
bende 2015 de Emg de Miyopatik tutulum cikti kandegerleri normal biyopsi de de birsey yok nasıl doğru sonuç elde edilebilir

biyopsi sonucu olarak da non spesifik Miyopatik özellikle kas biyopsi si diyo anlayamadim

emg de yaygın miyopatik tutulum a işaret etmekte yaziyo ve biyopsi de yapıldı Hacettepe de onda da
nonspesifik çıktı anlamı nedir bilmiyorum bi kaç hastalık olabilecek gen testi yapildi o da temiz çıktı.

hastalığın belirtileri 4 yıldır var çok ağır ilerliyor merdiven cikamama comelme yok koşma yok vb

çeşidi ogrenilemedi hastalık var fakat hangisi nasıl bulunacak

bulunduğum şehirde artık burda birsey yapılamaz ankara ya git orda takip e gir dedi nasıl bi yol izlediniz sizler

Betül Hn.

Hacettepe üni. Nöroloji ABD
Prof. Dr. Ersin Tan ı ziyaret edebilirsiniz
özel muayenehanesi Çankaya’da

Kas hastalıkları genellikle tedavisi olmayan ve türüne göre (yavaş yavaş da olabilir) ilerleyen vakalar.
Fiziksel egzersiz hareketleri, yüzme gibi sporlar (kendini fazla yormadan) tavsiye edilir.
Stres en büyük tehlikelerden bir tanesi,
Bir de
vaktiniz varken (varsa)
yapabildiğiniz herşeyi yapın.
umarım o günleri görmezsiniz ama
Gelecekte, şu anki imkanlarınızı özlüyor olabilirsiniz

çok teşekkür ederim

benim merak ettigim türü nasıl öğreniliyo

iki evladım var amacım onlara daha iyi nasıl bakabilecegim ne zamana kadar

bilirbetul

Yaklaşık beşyüz türü var bu hastalıkların. Nörolog şüphe duyduğu gruba ilişkin elemeler yaparak ihtimalleri azaltır. O ihtimaller üzerinden biyopsi ve genetik inceleme talep eder. Her genetik inceleme de ülkemizde yapılamıyor.

anladım teşekkür ederim

iki tane gen testi yapıldı onlarda çıkmadı anlaşılan yeniler i bni bekliyor

Arkadaşlar ersin tan hakkında ıyi şeyler duydum ve muayene olmak istiyorum .muayene ücreti ne kadar tahliller e ek ücret alıyor mu ve ankara dışından gideceğim tahliller hemen sonuç verir mi

Üst Alt