Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MMPİ kişilik testine giren var mı? Deneyimleriniz nelerdir?

masaüstü

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
5
arkadaslar bu testi cozerken ne gibi sıkıntılarla karsilastiniz. sizi zorlayan seyler nelerdi. bunlari yazalim istedim. mesela ben bu testi 3 gun 2 ser saatte anca bitirebildim. bu yuzden piskologa 3 defa gitmek zorunda kaldim. sorulardan birinde bunlari okurken başın sıkı bir çember icinden gecer diyordu ve benim basim gercekten sıkı bir cember icinden geciyordu. bir soru daha bana cok etki yapti o da bunlari okurken yüzün sık kızarmaz diyordu. benim yüzüm gercekten kızariyordu. baska kimde boyle bir etki birakabilir bu sorular. sizin deneyimleriniz ne oldu. yazarsaniz sevinirim.

Testi burada paylaşabilirmisin .

Yani testte ki soruları

sleeping beauty

sizin piskolojik rahatsizliginiz ne tam olarak? Yani hastaligimi tam olarak cozumlemeye calistigim icin bunlari soruyorum yanlis anlamayin. Benim piskiyatri icin bana konan organik olmayan psikoz ama sizofreni de olma olasiligim var. Ayrica bu testi yapan piskologum da depresyon tanisi koymustu bana. Sanirim bipolar olabilcegimi dusundu. Cunku piskiyatrinin bana lityum verecegini soylemisti. Tabi oyle olmadi. Risperdal verdiler :)

Testin sorularına baktımda saçma sorular var bu testle tanı konulmaz .

@sleeping beauty

tesekkur ederim cok sagolun

@Demir60

testteki sorular espri anlayisi yuksek bir insan icin komik, saglikli bir insan icin basit ve anlamsiz sorular. bu test dunyada gecerliligi olan ve herkeze uygulanan bir test. askerlere burokratlara silah almak isteyenlere ve bizim gibi piskotik bozuklugu olan insanlari saptamaya yardimci bir test. Benim anlamadigim nokta tamam eyvallah hastayim da bir soru olur da yani okunan bir sey bende fizyolojik ve biyolojik etkiler birakir. Benim anlamadigim nokta bu

soru da" bunlari okurken yüzün sik kızarmaz" diyor. benim suratım kızarıyor. resmen dalga geciyor benle sorulari yazan. Bilinçli yazilan sorular. piskologuma sordum yuksek lisans mezunu ama bilgisi yetmedi.

sleeping beauty
testte bir sürü ölçek var. ve piskologlar genelde ölçekleri degerlendiriyor. yani soru bazli degerlendirme yok. piskiyatrlar bu testi yapmaz. dogru hollandadaki doktorunuzun yapmaması. genel bir degerlendirme testi ve bende cok etki yaratmisti. o yuzden kafami taktim biraz kusura bakmayin

Psikolog tanı koyamaz sizi psikiyatrist e yönlendirir.

askerlik muayenesi için asker hastanesine gittiğimde 500 soruluk yada ona yakın bir test vermişlerdi. sanırım bu bahsettiğiniz test. bir süre sonra askerlik sağlık raporu sonucu evime geldiğinde bu testin sonucu da vardı. okuduğum kadarıyla sonucu bence doğruydu. sanırım geçerli bir test. sonuçta yazılan pek çok özelliğin var olduğunu düşünüyorum.

Ben çözmüştüm bu testi sonucu paranoid şizofreni çıkmıştı

Ben de çözdüm ama cevaplarımdan emin olamamıştım ve çözerken zorlandım. Testin sonucu bana söylenmedi maalesef.

Doktorum diğer ay 550 soruluk test sorucaz sana dediler şuan lamictac 100 mg efexor 150 mg ketya 25 mg kullanıyorum bu testi neden yapar

Üst Alt