Merhaba arkadaslar emekliligime sayili gunler kaldi ancak 7 yildir calistigim is yerinde mobing dahil ayrimcilik her turlu zorluga karsi cok sukur buralara kadar geldim ancak tarafima yapilan uygulamanin beni cok rencide ettigi ve agrima gittini belirteyim konu sudur.is yerinde tarafimiza cay makineleri zip veriyolar icinde gunde 2cay alacak knt yukluyolar makineler surekli bozuluyor ve caylar ciğ ve yani demleme olmuyor anliyacagizdefalarca cay makinelerini soyledik ya seker ya kasik vermiyor makine zatende cay olsa yani tadi.bende kimseye bir sey doylemedim cay makinasi zip knt iade ettim.idari islere ve bundan sonra cay icmiyecemi ilettim.sorunun duzelmedigini makinaler bozuk surekli dedim.yukari ikinci katta cay ocagi var ve orada buyuk dolapta kendi uretimimz olan meyve suyu ve limonata vs.. Var bu cay ocagi is yerine girdigimiz kartla aciliyor.Ancak karta tanimlama yapilmasi gerekli bu cay ocagina mudurler.formenler.Elk teknisyenleri.muhendislerin kartlari tanimli biz operetarlere tanimlama yapmiyolar.Bende uretim mudurune cay icmedimi bu kartan banada tanimlama yapilmasini cok nadirde olsa ben 1 adet sadece meyve suyu alabilimiyim dedim. Mudur bana sen kimsin operatorsun biz operatorlere boyle bir uygulsmamiz yok dedibu arada sen ne yapmak istiyosun zip knt teslim ederek dedi.konusurken el hareketlerine dikkat et dedi cok sasirdim ne dicegimi bilemedim.ben engelliyim bu ayrimciliga giriyormu?Cok agrima gitti 7 senedir calistigim sirket bir meyve suyunu cok gordu banaacaba bu ayrimciliga giriyor ise turk ceza kanunu 122 ci maddesi gecermi? Bu mudure dava acma hakkim varmi?bulent hocam sende cvp yazarsan sevinirim.