Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mobil imza nasıl alınır?

Halil Sevil

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben yeni uyeyim Mobil imza nasıl alınıyor yardımcı olabilirmisiniz

mobil imza usb şeklindedir her zaman yanında taşımak lazımdır avukat vs değilsen tavsiye etmem

emreylcn yanlış biliyorsun, mobil imza USB gibi değil senin dediğin elektronik imzadır. Mobil imza ben kullanıyorum bi şifredir, cep telefonuna gelen şifre ile giriş yapıyorsun Halil Sevil kullandığın operatörün bayisine gidip mobil imza için evrak imzalıyorsun, mobil imza uyumlu sim kart alıp kullanıyorsun. Ben turkcell bayiden sim kart aldım, mobil imzayı garanti bankası üzerinde kendim aldım.

Ne işe yaradığını söyler misiniz lütfen
Faydalı mı

Zorro
Uyap da işe yarıyor, dosya bilgilerin içeriğini görebilirsin, e devlet şifresi gibi edevlete giriş yapılıyor vs.

mobil imza almadan uyap` a tc kimlik numaran ve e devlet şifren ile giriş yapabiliyorsun. Ben 6 aydır mobil imza kullanmadan uyap vatandaşlık sistemine giriş yapabiliyorum. Boş yere her ay 30tl turkcell e mobil imza için ücret bayılmayın.

Mobil imza ile e devlet üzerinden nüfus müdürlüğü bölümünden ben adres değişikliği yapmıştım.

İron

Aylık 30 TL değil 8 TL
Bide uyap a mobil imza ile gir farkı gör :)

Yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim
Sayende öğrenmiş oldum bende

Üst Alt