Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mobil internet bağlantısında kullanım kotası neleri kapsıyor?

mehmet abi

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
0
Slmlar arkadaşlar dokunmatik sim kartlı tablet yada telefonlarla sosyal paylaşım sitelerine girip sınırsız olarak aldığim sosyal paket le paylaşım ve mesajlaşma yapabilirmiyim yoksa telefonumdan ayrıyaten ücret ödemesi alınırmı ?

mobil internetin gb mb tı bitinceye kadar internet paketinden kullanırsın paketin bittimi faturana ek ücret yansır

Fatih arkadaşım tşkrler fakat ben sınırsız sosyal paketlerden alıp aylık 7 tl gibi bu paket ten resim paylaşım veya mesajlaşma yapıp yapamayacağımı sormuuştum bilen arkadaşlar lütfen cevaplasınlar tşkrler.

herşeyi yaparsın kardeşim sıkıntı olmaz yani istediğin kadar fotoğraf paylaşıp mesaj atabilirsin :)

onun kampanyaları oluyor. örneği 500 dak heryöne 500 dakka türkcellilere 500 msm heryöne 500 msn türkcellilere 2 gb internet 3g v.s gibi kampanyaları var. ama bilgin olsun engelliler için özel kampanyalara var. mesela benimki Türkcell... tükcellilere 1500 dak heryöne 500 dak türkcellilere 10000 mesaj heryöne 1000 mesaj v.s yararlan bundan....

Sağolun arkadaşlar peki sim kartlı 3 g tablet alsam mobil sim kartı tablete takıp sınırsız cep mobil facebook olarak aldığım paketi telefonun sim kartını takıp facebook paketimi kullanabilirmiyim ? 3 g sim kartlı tablet almayı düşunüyorum teşekkürler bilgisi olanlar cevaplasınlar lütfen.

Üst Alt