Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mobinge maruz kalıyorum. İşten ayrılırsam tazminat alabilir miyim?

dexter

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
mrblar emekli engelli çalisanim sözlü tehdit ve ayirimciliga maruz kaldim ve ardindada mobing uygulaniyor .covid 19 nedeniyle 30 kişi icinde herkes 1 hafta çalişiyor 1 hafta çalişmiyor bu kadar kişi içinde bana sen devamli geliceksin dediler tavirli tavirli .bu sebeplerden dolayi işten ayrilsam tazminat alabilirmiyim

Yanılıyor olabilirim. Fakat Kovid 19 salgınını sağlık sebeplerine mazeret olarak dilekçe verirseniz.
Sağlık durumunuza göre iş yeri hekimi değerlendirmesinde kalırsa bir şekilde ayrılma durumunuz olabilir. Deneyin çok sıkıcı olduysa. dexter OturanBoğa

acı tecrübeme dayanarak söylüyorum ki özel sektör engelli adamın çalışacağı biryer değil çünkü engelli adamı orda ezmiyorlar çok afadersiniz özür dileyerek resmen adamıı ......... nacizane tecrüben bende mobbing e çok maruz kladım çok ezildim Allah toğunun belasını versin adi köpekler....:mad:

Üst Alt