Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Modların adaletsiz davranmaları

• Konbuyu başlatan dede038
  • Başlangıç tarihi
D

dede038

sohbet odasında bulunan şirine vede lillcanmı nedir öyle bişeydi nicki üyeler karşı yanlı davranışlarda bulunmaktadırlar.kendi arkadaşları olan kişiler hakaret ettiğinde başlarını kuma gömüp diğer üyeler için saçma sapan durumlarda engelleme yapmaktadırlar.burda modların tek görevi adil olmaktır eğer onuda beceremiyosa orda durmasının bi anlamı yoktur

bende başka bir sayfanın linkini attım diye yasaklandım banlandımmm o bir şey mi yaaa bence bu modların yenilenmasi lazımmm

Oda da bu sohbete denk geldim ,arkadaş soruyor şu üyeyi neden yasakladınız diyo Modun verdiği cevap Modların verdiği karar yargılanamaz.. Diğer soru soran arkadaşa sende istersen kaşınma gibi hitap etmeler.
Sen nesin kimsin ? Ahim misin yüksek yargımısın ,yoksa yetiştirme yurdundaki çocukların sınıf başkanımısın önce sorulan bir soruya düzgün cevap vermeyi öğren ..

kardeşim bizim dediğimizin bir önemi yok bütün doğruyu kendileri biliyor bizim dediklerimiz hep yanlış

dede038 genel sohbette seviyeli sohbetler de bulunan düzgün kişiliğe sahip bir arkadaşımız,yasaklanmasına çok şaşırdım ve üzüldüm, dede ve diğer arkadaşlara varsa adaletsizlik bunun düzeltilmesini umuyorum ve bekliyorum

Işallah er yada geç anlaşılacak haklılığımız.bişey değil gizemin yanında marioyuda harcadılar.

gizem1990 niye yasaklandı ki? Gerçi sohbet odasına o kadar sık girmiyorum artık.

Üst Alt