Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Monitöre görüntü gelmiyor. Neden?

KARAKEFEN

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bilgisayar kasası nolmal çalısıyor ama görüntüyü monotöre vermiyor neden olabilir sizce?

Ekran çözünürlüğü ile ilgili sanırım, bir başka lcd monitörde deneyip ekran çözünürlüğünü değiştirin. Yada bios ayarlarından yapabilirseniz ordan deneyin.

başka bir monotörede bagladım koplolarınıda degiştirdim genede aynı hiç bir sekilde görüntü yok

Ekran kartı ve ram yerinden oynamış olabilir... Veya ekran kartı bozulmuş olabilir...

eğer onlarda değilse ekran kartı driverini yenile güncelle bende ondan olmuştu

ekran kartının dreverni nasıl güncelliyecegımkı görüntü hiç yok ?

bende 2 - 3 açılışta bir görüntü geliyordu ondan demiştim ama sanırım sızinki biraz daha ağır bir sorun :eek: :(

Kardes ekran kartın onboard mı? değilse anakarta gelen elektriği kes power supply dan bios pilini çıkarıp 10 dk bekle bazan anakartta statik elektrik fazlası oluyor bu sekılde bosaltabılırsın ekran kartın harıcı ıse cıkar tekrar tak yada farklı bır ekran kartıyla dene makınanı anlat tam yardımcı olayım sana

edip bey ekran kartını cıkardım taktım rem mi taktım cıkardım hiç birşey fayda vermedi birde bilgisayar basındaydım ekran 2 kere gitti geldi ondan sonra birdaha birşey gelmedi ney yaptıysam olmadı ıntel pentium işlemci e6600 3.6 ghz 2 mb l2 1066 mhz 2 rem 500 gb hard disk

1-Bios tan onboard VGA varsa disable olduguna emin ol
2-Anakarta Power supply bağlantının olduğu kabloları komple cıkar elektrık ve sase ıkısınıde bios pilinide çıkar 10 dk kadar bekle biriken elektriği boşaltıp dene
3-farklı ekran kartıyla deneyıp ekran kartının saglamlıgını kontrol et
4-farklı power supply ıle saglamlıgını test et
5-bunların tamamı denendıyse Bios update ın yanlıs yada eksık yapılmıstır bundan baska sebep varsa oda bios çiplerinden kuzey yada güney köprüsünün yanmasıdır

Sonuç bildir ki olumlu ise diğer insanlarda faydalansın

Üst Alt