Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran çözünürlüğü ile ilgili sanırım, bir başka lcd monitörde deneyip ekran çözünürlüğünü değiştirin. Yada bios ayarlarından yapabilirseniz ordan deneyin.
Kardes ekran kartın onboard mı? değilse anakarta gelen elektriği kes power supply dan bios pilini çıkarıp 10 dk bekle bazan anakartta statik elektrik fazlası oluyor bu sekılde bosaltabılırsın ekran kartın harıcı ıse cıkar tekrar tak yada farklı bır ekran kartıyla dene makınanı anlat tam yardımcı olayım sana
edip bey ekran kartını cıkardım taktım rem mi taktım cıkardım hiç birşey fayda vermedi birde bilgisayar basındaydım ekran 2 kere gitti geldi ondan sonra birdaha birşey gelmedi ney yaptıysam olmadı ıntel pentium işlemci e6600 3.6 ghz 2 mb l2 1066 mhz 2 rem 500 gb hard disk
1-Bios tan onboard VGA varsa disable olduguna emin ol
2-Anakarta Power supply bağlantının olduğu kabloları komple cıkar elektrık ve sase ıkısınıde bios pilinide çıkar 10 dk kadar bekle biriken elektriği boşaltıp dene
3-farklı ekran kartıyla deneyıp ekran kartının saglamlıgını kontrol et
4-farklı power supply ıle saglamlıgını test et
5-bunların tamamı denendıyse Bios update ın yanlıs yada eksık yapılmıstır bundan baska sebep varsa oda bios çiplerinden kuzey yada güney köprüsünün yanmasıdır