Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Monoküler sürücülerin araç kullanımı ile ilgili tecrübeleri..?

nurbay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MErhabalar ben yeni üyeyim. Ben de monokülerim. Ehliyet almıştım, ama cesaret edemiyordum. sağ gözümde tembellik var. acaba sıkıntı olur mu diye kara kara düşünüyordum, ki bu forumu buldum. İçim rahatladı ( http://www.engelliler.biz/forum/oze...amlarinda-stikirlar-olmazsa-cezasi-nedir.html )
şimdi sürücülük derslerimi alıp inşallah trafiğe çıkacağım.
İki gözü de gören insanlardan farklı olarak dikkat edilmesi gereken bir şey yok değilmi arkadaşlar. Bu konuyla ilgili sıkıntılarınız oluyor mu hiç. Mesela ben sağ gözüm zayıf olduğu için acaba sağ tarafla ilgili problem yaşar mıyım diye endişe ediyorum.

hiç bir sorun olmaz kardeşim rahatına bak zor değil aynı
hangi taraf görmüyorsa kavşaklarda az daha dikkat
saygılar

hic endiseedecek birsey yok... zaten bir sure sonra araba kullanmak reflesk haine dousecek. araba kullanmak dusunmeden yapacaginiz bir sey haline donecek.

ama yine de zaafinizin farkinda olup herzaman tetikte olmanin faydasi var

her yıl rapor yenileme zorunluluğu devam ediyor mu monoküler sürücülerde?

Bu soru bir efsane haline geldi. Ve ben hala cevabı bilmiyorum :)

her yıl rapor almak şart halen geçerli ben aldım daha yeni bugün.nurbayada şunu söyleyim sağlam olupta kaza yapan kaç kiş var? binlerce sen korkma yeter

Üst Alt