Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Morbus Krohn hastalığı ve kalın barsak ameliyatı için maluliyet derecesinde rapor..?

sabri02

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar

ben bu siteye yeni üye oldum ve çok beğendim. benim de herkes gibi sorunum var bilmem bana yardımcı ourmusunuz...

ben morbus kron hastasıyım dahası ben sağ taraf kalın bağırsakta ameliyat oldum polip vardı ve sağ tarafım komple alındı.
şimdi devamlı ilaç kullanıyorum ve ilaçları hep para ile aldım.

1994 yılında 109 gün sigortam var 2007 den beri bağkurum var 4 yıldır yatırıyorum ve oto yıkama işi yapıyorum
rahatsızlığımdan dolayı iş gücüm baya azaldı her gün karın ağrısı ve çalışma şartlarım gün geçtikçe zorlaşıyor.

03.03.1976 doğumluyum..

şimdi ilaçları almam için üniversite hastanesine gidip rapor almam gerekmiş daha hiç rapor alamamıştım çünkü bağkura borçluydum yarın hastaneye gidecem ve rapor alacağım

benim sorum şu acaba bana yüzde kaç özürlülük verebilirler acaba ben malulen emekli olabilir miyim.

ilgilenen herkese teşekkür ederim ve sitedeki tüm arkadaşlara ve site sahiplerine saygılarımı sunarım...

Sabri, sakatlık oranı cetveli'nde konuya dair bir şey göremedim. Bence hangi oranda rapor alabileceğini, malulen emekli olabilecek oranda işgücünün var olup olmadığını en net doktorun söyleyebilir...

Arkadaşlar, konuya dair fikri olan var mı?

krohn değil crohn hastalığı.
operasyonda geçirdiğin için %40 ve üzeri mutlaka alabilrisin ve erken emeklilik yada malulen yararlanabilrsin büyük ihtimal % 50 den fazla vermezler . İlaçları gerçekten pahalı bi hastalık bi kaç sitede bu hastaların olduğu bölüm var oradan yardım alabilir boşuna para vermessin ilaçlara .
bı sıkıntı olursa bana burdan yaz.

Morbus Krohn hastasıyım. 106 prim günüm var. Malulen emekli olabilir miyim?

merhaba arkadaşlar oturan boğa ve korkusuz arkadaşım bana yazdığınız için teşekkür ederim. benim 17.05.2011 günü patoloji sonuçlarım gelecek yaklaşık 2 hafta önce endoskopi ve koloskopi muanesi oldum ve parça aldılar benden sonuçlar nasıl olur bilmem kansere çevirme riskide varmış şansıma artık...bilmiyorum bundan sonra ne yapabilrim g antep üniversite hastanesine gitmiştim.

arkadaşlar ben 03.03.1976 doğumluyum 1994 yılında 106 gün sigortam var askere 1996 yılında gittim. ve şimdi 4 yıldır esnaf bağkur yatırıyorum şartlarım biraz zor ben oto yıkamama işi yapıyorum yüksek derecede romatizmada var ya bu chron hastalığı gerçekten de zor insanı gerçekten zorluyor bilmiyorum
bu şartlarda ne yapabilirim 35 yaşındayım birkaç yıl sonra hiç çalışamayada bilirim budurumda ne yapmam lazım malulen emekli olabilrmiyim olabilirsem nasıl olurum bu sigortalılık süresi acaba yeterlimir. arkadaşlar herkese saygılarımı sunarım daha sağlıklı günler dileğiyle şimdilik....

Hangi oranda rapor verileceğini bilemediğim için dumrunuzun maluliyeti gerektirip gerektirmediğine dair bir şey de söyleyemem. Ama, -10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 günle- malulen emekli olabileceğiniz sanmıyorum...

Belki kamuda sakat statüsünde çalışmak için sınavları kollamak sizin için bir seçenek olabilir... Kamuda sağlığınızı zorlamayacak bir kurumda görevlendirilebilirsiniz...

Şu foruma bakar olun kamuda yapılacak merkezi sınav için: Kamu Kurumları Sakat Personel Alımları

selamlar oturan boğa kardeşim daha öncede sizlerle yazışmıştık.ben chron hastasıyım ve heyet raporu sonucu geldi oran % 50.

Üst Alt