merhaba.. %80 raporum üzerinden üç aylık maaş almaktayım.. şu an babamın yanında yaşamaya çalışıyorum.. annemin vefatından sonra babam yabancılaşmaya başladı ve aynı çatı altında olmamız beni psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor.. ayrı bir ev için gelirim yetersiz.. şu anki en düşük kirayı baz alsak bile.. elektrik, su faturaları ve gıda harcamalarım için elimde bişey kalmıyo.. maaşımla zaruri ihtiyaçlarımı karşılasam kira ya yetmiyo.. bundan dolayıdır ki.. eski model otobüs ten bozma karavan gibi birşey alıp.. herkezden ve herşeyden uzakta kendime bir yaşam alanı oluşturmak istiyorum..
kira giderinden kurtulmak adına böyle bir girişimde bulunmam halinde.. aracın ruhsat sahibi olarak görünmem 2022 maaşımı etkilermi..?
ve olur durumu var ise.. aracın sigorta, vergi v.s. konusunda indirim hakkı söz konusu olabilirmi..?
net bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.. özellikle @Kalem hanım ve @OturanBoğa bey in yorumları benim için çok değerli.. konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok minnettar kalırım..
barış ve sevgi ile kalmanız dileğimle.. mutlu olun, hoşça kalın...
kira giderinden kurtulmak adına böyle bir girişimde bulunmam halinde.. aracın ruhsat sahibi olarak görünmem 2022 maaşımı etkilermi..?
ve olur durumu var ise.. aracın sigorta, vergi v.s. konusunda indirim hakkı söz konusu olabilirmi..?
net bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.. özellikle @Kalem hanım ve @OturanBoğa bey in yorumları benim için çok değerli.. konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok minnettar kalırım..
barış ve sevgi ile kalmanız dileğimle.. mutlu olun, hoşça kalın...
Son düzenleme: