öncelikle herkeze merhabalar tüm arkadaşlara..ismim muhterem 11.05.2016 tarihinde motor kazası geçitdim..iki motor çarpıştık..bana çarpan motorun sigortası yok ve sürücüsü ehliyetsiz 17 yaşında..kişide hiç birşey yok hasar bende sol ayak bileği oynamıyo %23 oranında 9 eylül üniversitesi heyet raporum var kalıcı..bu..1.. kaza yaptığım gün iş yerinin siparişine gidiyodum iş kazası olması lazım ken yaklaşık 1 aylık sigortam olmadığını öğrendim yani kaza yaptığımda sigortam yokmuş...evraklarımı tanıdık vasıtasıyla sigortacıya devrettim heyetten bu yana 3 ay geçti hala bekliyorum ayağımdan dolayı ayakta kalamıyorum yani çalışamıyorum...2 çocuğum var ve maddi anlamda sıkıntıdayım ne yapmam gerekiyo bana bir bilgi verirseniz çok sevinirim....isterseniz arayabilirsiniz..hepinize çok teşekkür ederim saygılar....05469112171
ve ayrıca çalıştığım yerde yaklaşık 4 yıldır çalışıyodum ve maaşım çıkmadan önce 2400 tl idi sigortamda asgari ücret üzerinden gösteriliyomuş bana hiç bir şekilde maaş bodrosu imzalatmadılar ayrıca maaşımın yüksek olduğunu gösteren belgem var banka dekontu iş bedeli diye
ve ayrıca çalıştığım yerde yaklaşık 4 yıldır çalışıyodum ve maaşım çıkmadan önce 2400 tl idi sigortamda asgari ücret üzerinden gösteriliyomuş bana hiç bir şekilde maaş bodrosu imzalatmadılar ayrıca maaşımın yüksek olduğunu gösteren belgem var banka dekontu iş bedeli diye