Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorla geçirdiğim kazada femur ve diz kırıklarım var. Tazminat hakkım var mı?

yesrip

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2005 ağustos ayi içerisinde motosiklet surerken bir minubusle carpisarak kaza geçirdim kaza sonucu sol femur parcali kirik ve diz kapagi parcali kirik olmak üzere 2 op. gecirdim. Beni çarpan kişiden herhangi bir şekilde davaci olmadim ve sigortadan tazMinata basvurmama ailem çarpan kişi kaçmadan basimda durduğu için çarpan kişiye zarar gelir diye izin vermediler.üniversite 3. Sinifta okuyordum yasim 24tü 2014 yolunda ehliyet almak icin basvursugum hastane yuzde 20 engelli raporu verdi tazminat alma durumum varmi

öncelikle geçmiş olsun.Kazada kusur kime verilmişti ve bu kazadan dolayı size çarpan araçtan manevi aracın sigorta şirketindende maddi tazminat alma hakkınız olabilirdi.Ayrıca bu geçirmiş olduğunuz trafik kazasından dolayı motorsiklette sizden başka birisi varmıydı.

Karsi taraf yüzde 65 suçlu ben motorsiklette tek basimaydim.bu saatten sonra yapılabilecek hicbir şey yokmu

Geç olsun temenniniz için çok tesekkur ettim

Aile karesi cikinca çarpan kisiyevzarar gelir korkusuyla bisey yapamadim ama yüzde 20 engelin olması ve bunun sürekli olması artik ailemin sorunuvdegil bu yüzden biseyler yapmakta istiyorum

Pozitif veya negatif konu hakkında bilgisi olan arkadaş yokmu lutfen

Tazminat alma hakkınız zamanaşımına uğramış gözüküyor.

Ancak Maluliyetinizin ne zaman netleştiği ve karşı taraftan zararınızın karşılanması için herhangi bir ödeme alıp almadığınız sorularına yanıt verebilir misiniz?

malulüyet raporunu kazadan 8.5 sene sonra aldım kaza 14.08.2005 tarihinde oldu raporu da 24.02.2014 tarihinde aldım karşı taraftan herhangi bir şekilde maddi destek almadım

Arkadaşlar ben 2005 ağustos ayi içerisinde motosiklet surerken bir minubusle carpisarak kaza geçirdim kaza sonucu sol femur parcali kirik ve diz kapagi parcali kirik olmak üzere 2 op. gecirdim. Beni çarpan kişiden herhangi bir şekilde davaci olmadim ve sigortadan tazMinata basvurmama ailem çarpan kişi kaçmadan basimda durduğu için çarpan kişiye zarar gelir diye izin vermediler.üniversite 3. Sinifta okuyordum yasim 24tü 2014 yolunda ehliyet almak icin basvursugum hastane yuzde 20 engelli raporu verdi tazminat alma durumum varmi

Dava actim Allah hayreylesin ne diyeyim yorumlar sığ olsa da cesaret verdi tesekkur ederim

Üst Alt