Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorlu hastane yatağına ihtiyacımız var..?

semas

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Hastam 28 yaşında ağır bedensel engelli. omurilik tümörü sonucunda tamamen yatağa bağımlı. 63 gündür hastanede ve son 25 gündür reanimasyon yoğun bakımda eve çıkartmak için ev tipi oksijen kondüktörü ve solunum cihazları alındı. sürekli yattığı için havalı yatak vs. eşyaları temin ettik hiçbir şekilde dik oturamıyor. Boğazından nefes alması için açılan delikten dolayı dik pozisyonda sıvı beslenmeye ihtiyaç duyuyor. Ve dr lar motorlu hastane yatağından almamızı tavsiye ediyor.raporla alınmadığını kendimizin alacağını da eklediler. Fiyatlar ekonomik olarak bütçemizi zorluyor ve artık kaldırır durumda değiliz Bu konuda yardımı, fikri ya da bilgisi olanlarla iletişime geçmek istiyorum.

öncelikle geçmiş olsun.. benim abimde sizin ki gibi ağır bedensel engelli hastadır bulunduğumuz ilçede ki devlet hastanesinde bir tanıdığımız vardı ondan rica ettik bize güzel bir motorlu yatak getirtti sizde öncelikle devlet hastanesinin başhekimiyle bi görüşün yardımcı olabilir olmasa belediye gidin yardımcı olacaktır...

Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

Bulunduğum ilin belediyesi ile görüştüm. Randevu almamı, randevu isteyince de randevu için beni arayacaklarını bildirdiler. Bekliyorum.

Üst Alt