Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorsiklet alırsam 2022 maaşım kesilir mi?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Melek apla ben yedi milyarlık bir motor alicam sehir içinde gezmek için 2022 maaşım kesilir mi?başka hiçbir gelirim yok..evde üç kişi yaşıyoruz.diger iki kişinin geliri yok

gülümser1

e ablacım üçünüzün de hiç geliri yoksa bu motoru nasıl alacaksın? hangi parayla?

2022 aylığından başka gelir yok mu hanede? bu durumda motoru nasıl alacaksın?

motor aldığın takdirde binek araç statüsüne giriyorsa rayiç degerinin 120'de biri hane gelirine dahil edilir. bu kısma girmiyorsa harcamaları etkiler. motor için ödediğin para aylık harcamada dikkate alınır.

ama her halükarda 3 kişi olduğunuz için sınırı geçmezsiniz. bu duurmda 2022 aylığı da kesilmez tabi. ama 2022 aylığından başka gelir, mal mülk varsa haberim olsun tabi.

Apla ben biriktrdim biraz başka gelir mal mülk yok tabi evdeki televizyonu buzdolabını falan saymassak

yedi binliralık araclan kesilcegini sanmam alacan arac trafige işletcek degilsinya engelli işareti koyarsın onlan gezersin bizim akülü sandalyelerimiz üc tekerli sukuturlarımızın en aşagı fiyatları zatan o para şimdik

Üst Alt