Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorsiklet ehliyeti alırken engelli indirimi oluyor mu?

cezalet

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Vergilerde veya kurslarda herhangi bir engelli indirimi motorsiklet ehliyeti için geçerli oluyor mu? Yani arabada olduğu gibi H sınıfı gibi bir sınıf var mı motorsiklet için?

Adam motorsiklet alirken engelli indirimi var mı diye sormamış.ehliyet alirken indirim var mi diye sormuş.

Ben mi yanlişim.anlamadim

@DissFlex evet ama ben motosiklette takıldım :)

Ben alamıyormuşum özel tertibat gerekliymiş. %45 engelim.

Merhaba arkadaslar burada yeniyim .engelli ehliyetinde goz ve kulakta az engel varsa ehliyet veriliyormu . Bilgisi olan aydinlatirsa memnun olurum .

Motosiklete özel tertibat nasıl kurulur ki ? Garip. Ben ehliyeti 2010 da alırken engelli değildim geçen aylarda yenilettim tekrar heyete girdim. Vitesli, vitessiz ve atv kullanabilir ehliyeti verdiler. Motorla yurt dışına çıkmayı düşündüğüm için bir an önce yeni ehliyeti alayım kurtulayım dedim.

Sizin engeliniz nedir. Benim a2 ehliyetim var fakat yeni ehliyet ile değiştirdiğimde a2 nin iptal olacağını söylediler.

ben /80 sızofremıoöm bana eylıuet vberırlermı motosıkletım 125 cc tsk

Üst Alt