Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorsikletimle seyir halindeyken ters yöne giren kamyonet çarptı. Ne yapmalıyım?

dogan.sukru

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar...

bir akşam üstü eve giderken ters yone gıren kamyonet duble yolda bana carptı kactı
kazadan 4 saat sonra teslim olmus carpan kısının ehlıyetı olmamasıyla beraber alkolluymuş
ben motorsıkletımle seyır halındeydım carpmanın etkısıyle suratımda kesıkler koprucuk kemıklerımde kırıklar bırınde platın sol bacagımda topallama kaldı
benım kusurum sadece 46 prolmıl alkollu olmak nasıl bır yol ızlemeyım

yardım edersenız cok tesekkur ederım
1200 lıradan ssk yatıtılıyor 2 ay dır raporluyum calısmıyorum ıstende cıralımcam buyuk ıhtımal

Öncelikle geçmiş olsun doğan bey,

Alkollü olmamanız ihtimalinde yine aynı kaza meydana gelecek idiyse bu durumda alkol nedeniyle kusur atfedilemez. Kısaca salt alkol nedeniyle size kusur artfedilemez.Kaza tespit tutanağı tutttulmuştur. Orada kusur oranları bellidir. Bunun dışında tedaviniz sonunda maluliyet oranını tespit amacıyla devlet hastanesinde bir kuruldan rapor alınız. gerekli evraklarla kamyonun sigorta şirketine başvurun size ödeme yapılacaktır. Ancak her halde eksik ödeme alacağınız için doğrudan dava yoluna başvurmanızı öneririm. En azından başvuru için zaman kaybı yaşamamış olursunuz.

Tesekkur ederım alkol sadrce kendıme vermıs oldugum zarar alkolden sadece ehlıyetımı verdım baska bır sıkıntı yok alkol acısından

Üst Alt