İyi günler kolay gelsin 11.05.2016 yılında Ümraniyeden Göztepe yönüne giderken Libadiye caddesi üzerinde Ünalan itfaiyesinin önünde sehir halindeyken serçe marka araç dünülmez yerden dönüş yaparken itfaiye tahliye yoluna dönerken beni sıkıştırdı bende kaçmak için kaldırma attım kendimi benim araçımda 970 Tl'lik hasar olurken karşı tarafta herhangi bir hasar olmadı araç ve trafik sigortası farklı bir isme kayıtlı arabayı kullanan farklı, benim motor,sigorta,ehliyet B-A2 mevcut bana ait kaza raporu tuttuk suçunu kabul etti,resimler çekildi,çıkan raporda karşı taraf %100 suçlu çıktı yaklaşık kazadan 42 gün geçti ve dosya kapandı kazada herhangi bir çarpışma ve temas olmadığı için ödeme yapılmayacağını söylediler.
Sizde bilirsinizki motoru kullanan kaporta görevi görür ve ben kendimi kurtarmak için kaçabildiğim kadar kaçtım karşı tarafa çarpmamak için şimdi temas yok karşı tarafta hasar yok ama ödeme yapmıyorlar nasıl bir yol izlemem,neler yapmam lazım tazminat alabilmem için yardımcı olursanız sevinirim.
Sizde bilirsinizki motoru kullanan kaporta görevi görür ve ben kendimi kurtarmak için kaçabildiğim kadar kaçtım karşı tarafa çarpmamak için şimdi temas yok karşı tarafta hasar yok ama ödeme yapmıyorlar nasıl bir yol izlemem,neler yapmam lazım tazminat alabilmem için yardımcı olursanız sevinirim.