Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motosiklet kazası sonucu uzuv kaybı oluştu.%100 haklılıkla tazminat miktarı ne olur?

Hacıdayı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2ay önce motosiklet kazası geçirdim.Otobanda sağ şeritteki araç şoför kapısını açması sonucu kapısına çarptım ve sağ el yüzük parmağım üst boğumdan koptu.İlk ameliyatta dikildi fakat tutmadı sonra tekrar ameliyat oldum ve parmağım en üst boğumdan kesildi.Trafik polisi bana %100 haklılık verdi ve kardeşimde arkamdaydı.Bu durumda hakim karşı tarafla anlaşın demiş ve uzlaşmacı atamış,uzlaşmada ne kadar para istemem gerektiği daha sonra manevi tazminat ne kadar istemeliyim ve maddi tazminat ne kadar alabilirim gibi sorularım olucak.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yaşım:34 Meslek:Muhasebe Evliiym 1 kız çocuğum var.10'ar günden 3 sefer rapor aldım.

geçmiş olsun uzlaşmaya gidersen maddi manevi haklarından vaz geçmiş olursun yapacağın evraklarını sigorta şirketine gönder seni sağlık kuruluna sevk ederler ordan alacağın raporla tazminat belirlenir.45 iş gününde ödemeni alırsın

ibrahim arslan

Avukatımın dediğine göre uzlaşmaya gidicez sonrada maddi ve manevi tazminatı tekrar açabiliyormuşuz.hatta 25-30 bin tl gib bir rakamda uzlaşırız uzlaşma parası dedi,sonrada sigortadan manevi tazminat alırız dedi daha sonrada maddi tazminat davaya giderse 1.5 yıl sürer dedi

avukatını dinle o zaman devam etsin parmağın kopmuş 1 ayda alacağın parayı neden1 buçuk yıl sonra alıyorsun bunun mantıklı bir açıklaması varmı.yada sen izah getiremiyorsan ben sana açıklayım sulhen çözümde ödemeni aldığında avukatın senin sırtından vekalet ücreti alamaz kdv alamaz davan ister 45 günde bitsin ister 5 yılda bitsin alacağın rakam değişmez belki 3/5 kuruş faiz talebi olur onunda senin kaybedeceklerin yanında devede kullaktır

Üst Alt