Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS, görme kaybı, ellerde titreme, anksiyete bozukluğu, epilepsi ve diabet..?

uo6157

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamunaleykum, herkese merhaba;
Benim annem MS hastası(Copaxone iğne kullanıyor) ve bir gözü MS ten ötürü büyük oranda görmüyor ve el titremeleri var, psikolojik bozuklukları var(ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor) ve epilepsisi ve diyabet problemi(tip2 insülin kullanan(~70 ünite günde)) var bu durumda tahminen % kaç alır.
Not: Kullandiğı ilaçların %95'i raporlu, bu saydığım hastalıkların çoğu çok uzun zamandır var.
Teşekkürler...

Teşekkürler; forumda yaptığım araştırma sonucu bende 75-85 arası bir değer alabileceğini buldum. Çalışmalarından ötürü özellikle sayın "Oturan Boğa"ya teşekkürlerimi iletiyorum. Yeri değil belki ama bir sorum daha olacak, kurul raporu için dilekçe yazarken "ÖTV indirimi" ve "sakat statüsünde çalışabilir" ibarelerini nasıl birleştiririm, forumda çeşitli birleştirme yöntemleri var ama bu kombinasyonu bulamadım.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Birde şöyle birşey var, benim annem yüksek ihtimal %90'ı bulmayacak ama; nasıl bir mekanizma yapılırsa yapılsın annem o arabayı kullanacak bir kognitif ve zihinsel beceriye sahip değil, bu durum değerlendirme yapılırken göz önüne alınıyor mu?

Üst Alt