Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. %20 + %8 oranlar verildi. İtiraz edebilir miyim?

suzan7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb.ben ms hastasıyım.pazartesi özürlü raporu almak için başvurdum.birbirlerine bişeyler söylediler doktorlar.ne verdin dedi noroloji dr 20 dedi ortapedici ise 8 dedi.ben çalışamıyorum iğne kullanıyorum sürekli atak geçiriyorum fakat görünürde bişeyim yok.ama kimse işe almıyor alanda 1 ay geçmeden çıkarıyor.çok halsizim sinirliyim.acaba benim rapor kaç olmuştur bir hesabı varmı.haftada 3 kez iğne vuruyorum.bu iğnelerin teki 1725 tl.bağkurluyum.ödeyemiyorum ne yapmalıyım.rapor verirlermi acaba lütfen cvp verin

Benim arkadaşım da ms hastası o da aynı şekilde iğnelerle mücadele veriyo yeni teşhis koydular ... Rapor oranını kaç verirlerse burada paylaşırsan sevinirim suzan.

%26 verdiler bu nasıl bir iştir anlamadım.çalışamıyorum dedim iğneleri alamkta zorlanıyorum dedim ama anlamadılar.bir iğne 1726 tl düşünsenize bir bağkurumu yatıramasam cepten gidecek bu para

Bilen bir arkadaş vardır yardımcı olurlar Rabbim acil şifa versin gerçekten çok pahalı imiş arkadaş da 2 güne bir oluyorum diyordu :(

tşk allah herkese acil şifalar versin

Multiple Skleroz (MS) için sakatlık oranı cetvelindeki açıklama şöyle; "Fonksiyon kaybı dikkate alınarak parezi derecesine göre puanlama yapılır." Aldığınız oranlar Balhazard formülü ile hesaplanınca, % 20 + % 8 = % 26 yapar. Raporunuza itiraz etme hakkınız var. İl sağlık müdürlüğüne itirazda bulunabilirsiniz..

Rapora itiraz için dilekçe örneği:

İl Sağlık Müdürlüğü'ne,

....... tarihinde .......... hastanesinden ..... kayıt numarasıyla almış olduğum sakatlık oranımı gösteren sağlık kurulu raporunda belirlenen sakatlık oranın, olması gerekenden düşük olduğunu düşünüyorum. Raporun yeniden değerlendirilip tarafıma bildirilmesini arz ederim.

Üst Alt