Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. 2022 maaşı alabilir miyim?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar çalışmıyorum ve 2022 maaşı almak istiyorum yapmam gerekenler nelerdir anlatır mısınız rica etsem....

raporun varsa bulunduğun ildeki kaymakamlıktaki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına müracaat et onlar sana gerekli olan şeyleri belgeleri verirler

geçmiş olsun 2022 engelli maaşı alabilmeniz için rapor vermeye yetkili hastahaneden alınacak en az %40 raporunuz olması ve yaşadığınız hanede yaşayan kişi başı düşen gelir 119 TL den fazla olmaması şartı aranmakta ve hiçbir yerde çalışmıyor olmanız ve sigortanız olmaması lazım hiç bir yerdende hiç bir şekilde aylık almıyor olmanız lazım bu saydıklarıma uyuyorsa durumunuz bulunduğunuz ilçedeki kaymakamlıklardaki sosyal yardımlaşma vakfına müracaat edebilirsiniz tekrar geçmiş olsun ALLAH yradımcınız olsun

işsizlikten dolayı 2022 maaşına başvurcam

selamlar kolay gelsin benim %57 oranında sürekli raporum var ben lisans mezunuyum özel kurumlarda iş aramama rağmen kimseden cevap alamadım 2014 deki ömss ye kadar 2022 maaşı almak istiyorum en azından kendi ihtiyaçlarım için ne yapmam gerekiyo yardım eder misiniz

Üst Alt